Wednesday, 31 December 2008

~BEST NYER BERJALAN!~



23hb, pas abis keje trus lari nlk ke kl, tdo umah tina kat kajang, dlm kul 11.30pm sampai sana, penat gak, tp aku ok je sbb cyg yg drive, heheheh!!! esoknyer pon bgn lewat, xsempat nak salam ngan mak coz kul 7am tina dah anto mak g stesyen bas. pas 2 kuar ngan pok baq, k.lisa n nurin g aquaria klcc, layan aje ikan2 kat dlm 2,huhuhu!!! pas2 dorg g shopping2 kat klcc, abg pon sempat bli kemeja kat c2. aku pe lg, dok usha je beg paris hilton n baby phat ngan k.lisa,heheheh!!! penat le,trus g check-in kat marriot, putrajaya, sesat gak nak kesana, hehehhe!!! pusing punya pusing, slamat gak kiteorg sampai sana dlm pkl 8pm lebih...best la!! tq abg cyg!!! muahh!!! pas mandi2, solat, kuar blk ingat nak cari mkn, kesian k.lisa lapo2 sampai pening2 kepala tp sblum 2 singgah le plak kat umah k.uyah tp k.uyah xde, fatin n aisha je yg ade. k.lisa g umah k.ezah, tlg2 buat persiapan wedding nazrin sok, ingat nak singgah umah k.ezah tp dah lewat le plak...pas2 trus g mkn....kenyang...hehhehe!!!
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014