Friday, 30 January 2009

~BaLik Jay Bee~


sronoknyer dapat balik jb jumaat lepas (23/01/2009)!!! dah lama xbalik..huhuhu tp yg xbestnyer abg cyg i xdapat ikut skali..ader keje, cian my buah ati...huhuhu!!! balik jb ni pon sebab cousin kawin~umar syukri & faridah~ slamat pengantin baru!!! hehehhe!!! pagi 2 bertolak dlm pkl 7.30am, tiba jb 1ptg. sampai2 trus g umah atok kat tun aminah coz papa ade belikan kerusi roda utk atok,2 yg kene anto dulu, best gak naik krusi 2, saje je bt main2 mcm nak branak dah,heheheh!!! ngamuk papa kami bt main! hahahah!!! ;p




lunch kat umah atok, lame dah aku ngidam nak mkn asam pedas johor,dapat gak!!! hehhehe!!! pas 2 kami trus check-in hotel danga bay,mmg cozy giler!!!! beshh!!! hahahhah!!! ptg skit kami kuar g mkn murtabak kg melayu,sedapnyer!!!! pas2 g angsana, aku n umi g bli barang umah kat kdai romantika( ape le nama kedai cam2,hhehe!). blk pon dah mlm, bdk2 ni sibuk nak lepak danga bay..aku ikut je..umai n iera g bli beg, aku, umi, papa n im lepak minum2 je, badan dah letih...aku pk nak tdozzzzzzzzzz je...(sok ade agenda lg..)

pkl 11 am kami check-out,trus g umah aunty sara, bersiap kat sana coz pas zohor dah nak kene bertolak ke kota tinggi, syukri nikah pas asar..jauh gak, aku pk dekat je,heheheh!!! jauh nyer mak buyung berjalan!!! hahahahha!!!!



mane satu mak dara??? hahhaha!!!



syukri n kak faridah slamat dinikahkan



pasangan yg comel!! slamat pengantin baru!!! =)






muka2 bakal tahun depan, practice ke?? hahhaha!!!

pas nikah, g minum ptg kat umah blah pompuan, pas2 check-in kat desaru damai bech resort, best la lepak kat pantai,hhahaha!!!


slamat datang!!! hehhehe!!!



pemandangan dari bilik( pkl 7.05am)



syukri tiba d rumah pengantin perempuan! set hijau u!! ahakx!

Thursday, 15 January 2009

~shoPpiNg brG bb~

plg suke towel yg ni! cute!
mitten & booties
greeny! hehehhe!!
my baby blue..


katil anak gue!! yes!! berjaya gak laki aku pasang,heheh!!! bijak2!! thanx umi!

skang ni asyik nak bli brg bb je, nampak je cute skit trus rasa nak beli, tp kene le agak2..nak beli byk2 baju rase bazir plak coz budak kan cepat beso,hehehhe!!!

Tuesday, 13 January 2009

pemeriksaan anatenal

ari ni kene bt pemeriksaan mcm biaser..setiap bulan kene g,kadang teruja gak nak tgk baby(itu pon kalo dpt scan),kene kul 8am ari ni, g abg..ngantuknyer nak tunggu turn...urm,doc ckp bb ok,semua ok,sudah berpusing n td masa chek,kepala bb dah kat bawah. dah msk ke mingggu ke 31 ni kene kira pergerakan bb, dr kul 9am-8pm ngan 10 x pergerakan. ni pon bb tgh gerak2, best le aktif anak mama ni!! muahhh!!! barang bb pon dah bli skit2, sume color campur2,hehehhe xtau lg girl or boy, kalo tau girl mesti sume brg aku nak bli pink! (powerpuff girl!!!)hheheh!!!
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014