Friday, 30 January 2009

~BaLik Jay Bee~


sronoknyer dapat balik jb jumaat lepas (23/01/2009)!!! dah lama xbalik..huhuhu tp yg xbestnyer abg cyg i xdapat ikut skali..ader keje, cian my buah ati...huhuhu!!! balik jb ni pon sebab cousin kawin~umar syukri & faridah~ slamat pengantin baru!!! hehehhe!!! pagi 2 bertolak dlm pkl 7.30am, tiba jb 1ptg. sampai2 trus g umah atok kat tun aminah coz papa ade belikan kerusi roda utk atok,2 yg kene anto dulu, best gak naik krusi 2, saje je bt main2 mcm nak branak dah,heheheh!!! ngamuk papa kami bt main! hahahah!!! ;p




lunch kat umah atok, lame dah aku ngidam nak mkn asam pedas johor,dapat gak!!! hehhehe!!! pas 2 kami trus check-in hotel danga bay,mmg cozy giler!!!! beshh!!! hahahhah!!! ptg skit kami kuar g mkn murtabak kg melayu,sedapnyer!!!! pas2 g angsana, aku n umi g bli barang umah kat kdai romantika( ape le nama kedai cam2,hhehe!). blk pon dah mlm, bdk2 ni sibuk nak lepak danga bay..aku ikut je..umai n iera g bli beg, aku, umi, papa n im lepak minum2 je, badan dah letih...aku pk nak tdozzzzzzzzzz je...(sok ade agenda lg..)

pkl 11 am kami check-out,trus g umah aunty sara, bersiap kat sana coz pas zohor dah nak kene bertolak ke kota tinggi, syukri nikah pas asar..jauh gak, aku pk dekat je,heheheh!!! jauh nyer mak buyung berjalan!!! hahahahha!!!!



mane satu mak dara??? hahhaha!!!



syukri n kak faridah slamat dinikahkan



pasangan yg comel!! slamat pengantin baru!!! =)






muka2 bakal tahun depan, practice ke?? hahhaha!!!

pas nikah, g minum ptg kat umah blah pompuan, pas2 check-in kat desaru damai bech resort, best la lepak kat pantai,hhahaha!!!


slamat datang!!! hehhehe!!!



pemandangan dari bilik( pkl 7.05am)



syukri tiba d rumah pengantin perempuan! set hijau u!! ahakx!
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014