Tuesday, 13 January 2009

pemeriksaan anatenal

ari ni kene bt pemeriksaan mcm biaser..setiap bulan kene g,kadang teruja gak nak tgk baby(itu pon kalo dpt scan),kene kul 8am ari ni, g abg..ngantuknyer nak tunggu turn...urm,doc ckp bb ok,semua ok,sudah berpusing n td masa chek,kepala bb dah kat bawah. dah msk ke mingggu ke 31 ni kene kira pergerakan bb, dr kul 9am-8pm ngan 10 x pergerakan. ni pon bb tgh gerak2, best le aktif anak mama ni!! muahhh!!! barang bb pon dah bli skit2, sume color campur2,hehehhe xtau lg girl or boy, kalo tau girl mesti sume brg aku nak bli pink! (powerpuff girl!!!)hheheh!!!
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014