Tuesday, 3 May 2011

Jerawat Subur Macam Bepop Lawak Kampus!

 Subur sungguh! Pakai baja apa pon aku tak tau. Benci betoi, tepek-tepek macam bulan, owh! owh! owh! Tapi dekat dahi aje. Bila banyak jerawat subur ni, terasa macam diri ni watak dalam komik Lawak Kampus, ala...si Bepop tu. Eceh aku ni cakap macam semua orang baca komik tu, hahahahha!



 Ni mungkin semua gara-gara si Bepop sebab awal mengandung dulu suka sangat baca komik Lawak Kampus. Hehehehe Salahkan Bepop pulak ;p Ni salah satu gambar Bepop, jangan terkejut yek hahahah! 



 Yang bergerutu tu lah si Bepop, hahahahha!



Owh, bagi peminat Lawak Kampus, korang boleh baca secara online di page Facebook Gempak Starz, pastu cari album Lawak Kampus, ada part 1,2, baca lah sampai terguling-guling ok! :)
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014