Wednesday, 18 May 2011

Review : Nur Kasih The Movie



























































Dan sebenarnyaa.....aku bukan lah antara orang-orang terpilih untuk menonton filem ini awal 10 hari dari tarikh ditayangkan, ceh! Hahahahahahha!



Weh, takde review kat sini, korang tunggu je lah esok cerita tu keluar ye! Dan aku bukan lah antara 19 juta penonton syahdu yang menonton drama ini, sedihh...sob..sob...aku selalu ketinggalan cerita yang best-best ni wehhh!!! Wakakakaka! Ape-ape pon aku dah janji dengan budak opis nak tengok Karak 26 Mei ni, weh, orang mengandung leh masuk wayang citer antu kan? kan? kan? part hantu tu, aku tutup mata guna handbag lah weh, handbang aku besarrrrr, anak aku pon leh duduk dalam tu, sure kalo aku angkat tutop mata orang belakang, kiri kanan aku mengamukkksssssss! Hahahahahha! :)
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014