Monday, 23 May 2011

Mula Terasa. Bergerak-gerak U!

Mula terasa. Bergerak-gerak.



Ada getaran.


Hehehehehehhe!


Mama suka!



27 comments:

  1. ehehhehe betul2...dah terasa gerak2 kan...awal lak terasa...

    ReplyDelete
  2. Nampak tapak kaki..perut sapa ni wehh... haha!

    ReplyDelete
  3. salam..
    baca selalu surah Yusuf..
    insyaallah...
    :)

    ReplyDelete
  4. bestnye beb....rindu nak rase itu..

    =)

    ReplyDelete
  5. ni perut akak ke? alamakk..gambar niee sangat comel..sy copy ye kak...heheeh..nak..nak..nak..

    ReplyDelete
  6. bergerak gerak yg slow memamglah mendamaikan jiwa kang... tang tak damai bile nak tidur susah.. hehehhe

    ReplyDelete
  7. beb..congrats ye..;) harp2 kalini dpt boy pulak..

    ReplyDelete
  8. ingat betul2 gambo Perut hang ieda..Lisa warded 31hb..kalau awal akan along publishkan awal kelahiran la...

    ReplyDelete
  9. saya pun suka.... hahahaha

    ReplyDelete
  10. bes kan..indah je rasa..sy dah nak masuk 6 bulan ni..dah nampk perot beralun2 bb gerak..ehehe

    ReplyDelete
  11. scary nya gambar tuu akaaak! hihi

    ReplyDelete
  12. wosh...nak dapat adik ipor baru.eehehe

    ReplyDelete
  13. Best kan, ni yg rasa nak tambah lagi, tapi tunggu next 2 years plak lah ☺☺☺

    Take care.

    ReplyDelete
  14. semoga selamat untuk ibu dan bakal anak adam yang bakal lahir

    ReplyDelete
  15. hahahaha....Ya Allah Ya Tuhanku,perut sape ni???.

    ReplyDelete
  16. adoii dikk terasa kenyiluan nyeee :))

    ReplyDelete
  17. tapi tak nampak kaki mcm tu kan? hehe,..betul ke bleh nampak mcm tu yek?

    ReplyDelete
  18. SEMOGA ANAK DALAM KANDUNGAN TU SIHAT2 SAHAJA.. OPSSS.. PERUT SAPE TU/

    ReplyDelete
  19. yeppi... tumpang happy mendgrnya
    :)

    ReplyDelete
  20. uish clear betul effect pic tu..hihi..apepun take care yer

    ReplyDelete
  21. hehe..sgt comey..best2... ;)

    ReplyDelete
  22. ku pun suka jugak...meh la kita suka sama2....

    ReplyDelete
  23. sangat besar pahala dan nikmat bagi seorang isteri apabila mengandungkan zuriat yng di kurniakan Yang Maha Esa

    ReplyDelete
  24. Semasa isteri mengandung berpeluang melihat janin bergerak-gerak.

    Macam kalau gambar diatas menandakan anak akan jadi star bolasepak :-)

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014