Tuesday, 10 May 2011

Segmen Khas ar-rifke.com | Pencarian 100 Blog Top Blogger Baru

Owch! Aried buat segmen terbaru lagi, yeehaaa bro! Dalam banyak-banyak blogger, aku paling nak join kalau Aried buat segmen. Korang nak tau pasal ape? Tengok bawah ni :







Yes! Aried banyak bagi sumbangan ke blog ini, sebab dulu aku ada join segmen Edisi Terjah Aried, then melekat sampai sekarang, thanxx banyak-banyak bro. Blog ini ada menerima jemputan dari Aried yang juga ada buat sedang berlangsung sekarang iaitu Kontest Kawin Oh Kawin!! dengan hadiah bernilai RM 700! Dasat noks! 


Untuk segmen khas pencarian 100 top blogger ni simple, semua orang boleh join, just jawab soalan seperti di bawah ok :)

1) Berapa lama dah blogging?
      Dah 3 tahun bro, tapi masih banyak yang perlu dipelajari kan :)


2) Kenapa suka berblogging?
      Dapat share cerita dan pandangan bersama-sama blogger yang :)


3) Blog kamu mengenai apa?
     Segala-galanya (ceh bajet aku! hahaha!) eh...tak abis sambung lagi ayat...segala-galanya tentang merapu, hahahaha! Gurau je beb, semua benda aku sodok masuk dalam belog, segala ilmu, pandangan dan pendapatan tan tan untuk di kongsi bersama pembaca, hehehehe :)



4) Harapan dalam dunia blogging.
     Harapan mak kepada anak adalah semoga berjaya dalam pelajaran dan hidup, begitulah jugak harapan aku didalam dunia blog blog blog goblokging hahahahha! Guarau je bro! Semoga maju jaya (angkat tangan tinggi-tinggi dan lompat semangat!!!) :)

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014