Wednesday, 18 May 2011

Wei Jangan Kutuk HAZAMA, Dia Cinta Baru Aku, HAHAHAHAH!

Hahahahah! Sebenarnya aku bengong sikit sejak abang belogsemput buat hal lagi, getik giler weh! Jadi nak mengedate belog macam tahap air teh suam-suam gitu. Tapi pegi jalan dah! Nama pon benda free banyak komplen pulak, hahahahaha! 




memula google gambar hazama keluar gambar ini.  aku yang sengal! hahahahaha! :)



Owh! Hazama! Sebenarnya aku dulu getik bebeno dengan si Hazama ni masa AF3 dulu, sekali ngan abang Mawi korang tu lah. Masa tu meroyan bebeno dengan Mawi, hahahah! Cam bodo je aku, hahahaha! Eh, silap over cerita pasal Mawi pulak.



Rambut time ni tak best, geli dol! Sebbek ko potong lepas hattan tegur, hehhehehe! :)





Sekarang ni aku suka dengan performence dari Hazama ok! Tu lah, apak aku selalu pesan, jangan benci orang sesangat-sesungut (dengan muka ketat yang amat), nanti suka-suka bebeno, kan payah. Ah! Sudah! Terkena aku beb! Atas batang idung lagi! Hhahahahahah! Dulu aku tengok Hazama macam busuk ajer, ceh! Tak main la beb, suka muka jambu-jambu maharaja lawak, hahahahaha! Memang sekarang persembahan dia mantop! Ok, yak payah nak puji lelebih, aku tau korang getik, hahahahaha tapi aku peduli hapeeeeeee!




Yeaahhh! Fresshhh! Terbaru minggu lepas, aku tak tau gambo sape, aku main amik kat google, kalo ada yang punya bagi tau ok! :)



Tengok Akademi Fantasi = Terasa umur macam 16 tahun pulak, hiks! Hhahahahahaha :)
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014