Thursday, 19 May 2011

Bila Tengah Berpeleseran di Fesbuk

Tadi tengah berpeleseran di fesbuk, tetiba je kan grill bawah opis berbunyi. Haaa..tandanya ada orang datang, ceh! Aku bajet bos aku, tercampak semua benda-benda atas meja yang tak masuk akal, wakakaka! Pastu buat-buat baik, bukak folder kerja, fail bukak banyak-banyak atas meja, alaa....bizi tipah oii biziii! Padahal kat atas peha aku, kat kaki aku penuh majalah  tupperware, pamplet tesco, majalah lawak kampus bla..bla..bala... hahahahah! 




Sekali pintu ditolak, abang pos laju rupanyer, ceh! Lu buat gua cuak le bro, abis semua majalah campak bawah meja, nasibbaik tak koyak, mau Kak Kiah marah aku majalah vogie de vass dia punah, wakakaka!



Dengan muka serius bro tu kata,"untuk Ieda" aku le tu...heheheh! Sengih-seingih weh..tau dah barang dari sape, kalo bukan Miss Einz, pasal aku menang kontest dia hari tu, dahh sampai hadiah dari ko beb! Thanxxxx! Dapat 3 barang : Shawl pesen sekarang, tudung awning jenama Pearl Haya dan perfume Munif Hijjaz. Wahhh! Bestttt freee! Hahhahaah! :)




nak jugak tayang, ntah hape-hape aku kan hahahah! :)






ni tudung awning, janama Pearl Haya :)










tu le tudungnyer, belang-belang kuning, melaram lepas-lepas ni, hehehehe! :)











ni shawl bulu-bulu bebudak sekarang pakai, takyah kata budak ahkak kat opis aku tu pon pakai, ari tu diorang ada beli, tapi time tu aku ponteng keje, so melepas, lepas ni leh pakai reramai marhaban meraban dengan diorang hahahaha! :)









Dan yang terakhir perfume Munif Hijazz, memula ingat bau jantan, tapi bau tino weh bila aku tengok belakang kotak, ok not bad, thanxxx!!! :)


set 2 : inspired by : (A) Body Shop-Apple Blossom, (B) Lancome-Miracle dan  (C) Elizabeth Arden




Lupe plak pasal abang posmen tadi, masa aku tengah sign, dia tak dok diam, maksud aku camni, dia berdiri pastu gerak kiri kanan kiri kanan, ala...macam tak tahan nak kencing tu! Nak aje aku offer dia toilet opis aku yang pintu ajaib leh tutup tak leh tutup tu, hahahahaha! Tapi tak berani sebab tengok tapak tangan dia macam besar gorilla kot, boleh melambong aku sampai KLCC!
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014