Wednesday, 27 April 2011

JAMBU DAN JOZAN TETAP DIHATI

Bila lain dari yang lain, itu lah yang menarik! Setiap minggu pasti menunggu persembahan diorang ni, oh yeah! Amacam Jumaat ni Jozan dan Jambu? Jangan kecewakan kami okeh! :)



JOZAN :)






JAMBU :)

27 comments:

  1. yeah..jambu, jozan.. +nabil.. hehe

    ReplyDelete
  2. suka JOZAN...1St, yang lain tak kesah sangat...kena tgk memalui youtube je...

    ReplyDelete
  3. sama!! sokong diaorg gak..then nabil pn okay gak

    ReplyDelete
  4. k.sha tgu nabil...setiap minggu tgu apa la idea kali ni...suka sgt tgk dia main piano kat meja tu....besttttttttt

    ReplyDelete
  5. iah,bukan amir ke?kui..amir the contender

    ReplyDelete
  6. suka SEPAHHHHH n JAMBUUUUUUUUUU..

    ReplyDelete
  7. munna suka Jozan, Sepah dan Nabil...

    ReplyDelete
  8. jambu x berapa minat .. tapi jozan tu ok .. akak suke nabil ..

    maharaja lawak harap boleh bagi impak yg besar kepada pewaris pelawak2 mesia .. :))

    ReplyDelete
  9. suka giler2 punya kat Jambu...every week tunggu dorang jer...klaka abes...

    ReplyDelete
  10. gimme five. same tastelah kita..hehe

    ReplyDelete
  11. hilang tension tngok diorang2 yang mcm terencat akal ni... seriously, lawak mereka2 ni memang terbaik...

    ReplyDelete
  12. kite pilih Jozan, Nabil, sepah n jambu ni baru 2 episod macam suke lak lawak die.hehehehe.

    ReplyDelete
  13. akak suka JAMBU!!! JOZAN dan SEPAH juga~

    ReplyDelete
  14. siss gimme 5..kite punya faveret yang sama jozan dan jambuu...hehehe..terbaek la dorangg..tp lawak jambu lebih freshh..lawak jozan mcm selalu nengok jugak kan? alamakk..sape la menang nie....hehee

    ReplyDelete
  15. diaorg mmg the best ..sepah pon best...heheh

    ReplyDelete
  16. jambu mmg best..jambu betul la..hehe..:)

    ReplyDelete
  17. antara calon pilihan ke final....

    ReplyDelete
  18. Wargh..minggu ini terlepas menonton sebab balik kampung.

    ReplyDelete
  19. mereka2 nie memang pelawak yg x terbanding dikk :))

    ReplyDelete
  20. Salam kak ieda,

    Jambu pun boleh tahan juga. Tapi saya masih menyukai nabil, sebab bagi saya setiap persembahan yang ditunjukkan oleh Nabil ada moral yang boleh diambil.

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014