Tuesday, 20 October 2009

KENA KURUNG!


AMANDA KENE KURUNG!!

EKEKEKEK!!!!

NI LA GARA2 MAMANYER YANG LUPE NAK BAWAK STROLLER AMANDA KE JB, NAK DUKUNG KANG ROSAK PLAK BAJU MAMA, EKEKEKE!!! MANE DE ANAK MAMA CYG....KO TU BERAT SANGAT MANE MAMA LARAT.... SOOO....


MAMA CAMPAK LE KO DALAM TROLI NI, HAHHAHA!!!!

AMANDA PON SUKE! TAPI MATA MAMA KENE KERAP TENGOK KO LE TAKUT TETIBE JE KANG ORANG BAWAK KO G, BLEY MEROYAN MAMA!!!

36 comments:

  1. alalala... comel giler amanda dlm troli tu.. geram. :)

    ReplyDelete
  2. bgus jgk idea ni..x pnah lg tgk org wat cm nie..hehe

    ReplyDelete
  3. carefull ckt letak amanda kat trolley tu..tkt2 kena kidnap dgn org..lg2 la amanda tu comel sgt..lg la org geram tgk dia..hee...

    ReplyDelete
  4. Alaa sian nya amanda. Apa dosa amanda... HUHUHUHU~~~

    ReplyDelete
  5. Alala...aunty ni ingatkan cam mama dia taruk dlm cage jerk..!!!
    wat suspen jerk mama amanda ni taw...
    hikhik...x pe, dok dlm tu pun...
    amanda maintain KECOMELAN nya..!!!
    cayunk dia.. ;p

    ReplyDelete
  6. sampainye hati mama buat anak mama gini... :(
    hehe...

    ReplyDelete
  7. owhh..ingt ka kena kurung betui..hehehe..

    ReplyDelete
  8. hehehe.. mama pun pernah wat perangai mcm ni gak bila mls nak bwk troli arissa. die pun seronok je...

    ReplyDelete
  9. ahahaha....nasib baik anaknya comel...ahaha...so, takyah beli stroller aa lainkali...boleh practise this way

    ReplyDelete
  10. yuhuuuu amanda,ciannye die,dok dlm troli brg jek,troli2x pon troli lah,jnji leh jln2x kan amanda????

    ReplyDelete
  11. harus la meroyan kalo tetiba tgk troli dh missing.. :)
    *comei je amanda dok dlm tu, best apa leh berguling2..hikhik..

    ReplyDelete
  12. hahaha
    aku pun sama.
    selalu tumpang troli uantuk letak anak aku, kdg2 tumpang stroller letak barang shopping,,boleh??
    hahaha

    eh eh somi mu dah balik?? patut la senyum sokmo...hahaha

    ReplyDelete
  13. Alaaaa...cian amanda, kijam tul mama tu kan..

    ReplyDelete
  14. ala ciannyer amanda kene kurung... tp bestkan amanda leh g shopping2 tu...

    ReplyDelete
  15. Haha..akak skrg ni dh x bawak stroller dah sbb anak2 x penah nyer dok lelama dlm tu.Silap2 ari bulan anak kena dukung, stroller mak kena tolak jgk..kosong.So, dr pengalaman, kalo p shopin bwk comforter bb boh dlm troli..biar je lah bb guling2 dlm tu. Tp kalo buat camni sahih mjadi tumpuan org ramai..tul tak ieda?kekekeke...
    nasib lah asal selamat sudah..

    ReplyDelete
  16. alahai kesian nya.....amanda kena letak dlm itu pulak!!!nak kena mama dia ini...he..he...

    ReplyDelete
  17. siap lapik tu yg nampak dia selesa jer.. time mcm bolehlah msk troli.. dapat yg besar aqil dh bosan dia panjat kuar kekeke

    ReplyDelete
  18. kak vee - tu la..mmg mata kene tgk kat dia je, takut gak kan :)

    ReplyDelete
  19. perfect - ekekeke!!! mak nyer yg bedosa,huhuhu!!

    ReplyDelete
  20. kak zura - hahaha!!! xsampai ati nak kurung betoi2 ;p

    ReplyDelete
  21. mamazana- ahahah!! senang kan :)

    ReplyDelete
  22. kiela - ekekeke!! betoi3, janji leh jenjalan kan aunty :)

    ReplyDelete
  23. mamalieyna - huhuhu!! bisa meroyan guek kalo ilang! ;p

    ReplyDelete
  24. tinie - hahahah!!! bagus! skali stroller bley masuk, hahah!!! senyum sampai ke telinga tuh, hahahha!!! ;p

    ReplyDelete
  25. pa ranger- lalala...janji mama senang sopin2,huhuhu!!! ;p

    ReplyDelete
  26. hajar - huhuhuh!!! amanda nak g sopin2 ngan aunty hajar leh?? :)

    ReplyDelete
  27. ieda kecil lagi xpe..tggu ler waktu yerk biler dah besar die sendiri yg turun dari trolley tue..

    ReplyDelete
  28. hahahahaah sian taw amanda dalam troli tue..kena tengok betoi2 kang ada tinggal troli jerk nanti kang..ish mintak simpang..dah la amanda tue cute sangat...

    ReplyDelete
  29. mama die sayangkan baju takut berkedut

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014