Friday, 28 August 2009

KURMA YANG MENCURIGAKAN!




HI SUME! AKU DE DAPAT EMAIL, NAK SHARE NGAN SUME TP RASENYER MAY B YANG DAH DAPAT EMAIL NIH....TAK PE, YANG BLUM TAU SILA LAH BACE...


EMAIL TU TERTULIS BEGINI...



"Dear all my fren,

beware wit dis product sbb ofismate aku baru je kene bende ni....last

2 days dia g service kete kat naza (setapak)....so naza bg free give

kurma ni kat dia..smalam dia dtg ofis bwk kurma ni...ingatkan nak share ngan

kteorg sumer ...tapi ble tgk btul2 gamba kat kotak(gamba kat bawah), mcm gamba

mother virgin mary...so kteorg sumer decide xnak makan sbb tanda halal

pun xde.....kteorg pun bagi la kat ofismate lain(cina)...even cina tu

sndiri pun xbg kte org islam mkn sbb dia kate tu gamba mother....ble dapt email

ni dari org lain,kteorg sumer terkejut...alhamdulillah la kteorg beware

ngan gamba yg ade kat kotak kurma tu...so yg lain2, please beware dgn gift

yg org bagi di bulan2 puase ni....""

SERAMKAN KALO DAH TERBELI!!! HATI2 WEH SKANG NIH!!


EMAIL YANG SETERUSNYER TERTULIS GINI..



" Assalamualaikum,

Agak2 korang la kan , kurma ni halal ke x? Member aku bwk balik dari

opis, ade customer bagi. Kurma ni dtg sekali dgn kurma2 halal yg lain. Klau

korang peka, gambar depan tu mcm gambar Virgin Mary. Dikatakan, kurma

ni diperam ngan holy water. So, beware my friends!!"

(sediakan payung sebelum hujan jer...al-maklum ler sekarang ni banyak sangat kes pelik....)

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014