Tuesday, 27 December 2011

Kaftan Tom Tom Bak Abang Saufi

Ramai sambung cuti hari ni. Opis aku semua kerja. Kalau opis aku amik cuti gak, kami sound, kau sambut krismesss ke dol? Geleng hanggung geleng hangguk macam melayu bodoh yang lain. Tak abis-abis "Merry Christmas! Hohohoho! Hohohotakkk kau! Kau tu Islam buat cara Islam. Apekejadahnya! 



Oh tak payah la sibuk dengan pokok krismes tu. Tau tak, pokok tu nanti akan melindungi orang-orang kafir. Bajet snow bagai, padahal ko amik kapas aje, ekekekek! eh, bebel pepagi buta tak masuk rezeki der... :)


Semalam lipat baju menimbun. Balik dari kampung senang lenang kan, ujung minggu baju menimbun, maka bermulalah acara siapa melipat baju paling pantas berdesuupp! Hahahaha! Ape lagi menyingsing lengan baju sampai ke ketiak, eh nak singsing apenyer, baru sedar pakai singlet T__T


Lepas lipat baju baru sedar kaftan-kaftan atau dengan nama separa glamernyer baju kelawar tom tom bak abg saufi, kebanyakanyer kaler pink and purple. Yang ni baru cebisan-cebisan, eceh! Belum dalam lemari, eh berlagak nak mampos, kaftan seploh ringgit pon nak menunjuk kan hahahahaha! 


Ha tu kaler pink and purple, bukan biru tu purple ok, mata tu jangan nak kiokkkk sangat hahahah!



Oh baju kelawar keliwon kuuuu! :)

13 comments:

  1. sejak baju kelawo el tu koyak rabak tang ketiak xleh selamat dah..terus el xbeli2 pun..kalo beli pun rs xleh pki sbb susah nak meyusu anak ni...tp teringin nak pki kaftan yg bling2 tu kan..tp nak pki kemn..xde invitation yg bling2 pung wakakakaka

    ReplyDelete
  2. baju kelawar hat labuh buat tido tu ade satu je tp jenis lengan panjang tu kan..tak pakai pun pakai masa peknen je tu pun laki yg belikan..tak tau napa xleh nak berkelawar dlm umah gamaknya ssh nak menetek anak dia selak sampai atas hahahaa kalo nak pakai kena pakai jenis nursing wear..

    ReplyDelete
  3. leh la uat GA baju tomtom bak makyong daydeck... ahahahhaa

    ReplyDelete
  4. cari kaftan corak batik tganu plak..

    ReplyDelete
  5. aku banyak gile baju kelawar..tapi sejak menyalin kecik ni, aku takleh pakai la..nak menetek camne kan? selak dari bawah?

    ReplyDelete
  6. wahhhh..cantik..ade kesah kaftan rm10..??hahhaha...janji cantik ;)

    ReplyDelete
  7. aku baru dpt kaftan baru semalam, mak bagi :p

    ReplyDelete
  8. He..hee..masih boleh pakai lagi atau baju sudah kecil. :-)

    ReplyDelete
  9. tak de baju kelawar..
    nak kena beli ni..
    baru nampak kewanitaan ..kot...
    ekekekek

    ReplyDelete
  10. hi ieda...lamanya tak komen2 kat sini...

    betul cakap el tu ieda... kalau tgh bf kan bby takleh nak pakai baju kelawar ni. lagi satu tang ketiak asyiklah koyak je... malas nak beli dah... huhu...

    ReplyDelete
  11. uishh dikk
    umah akak banyak baju kelawar nie ekekek
    x malu nye nak pakai , rasanya baju turun temurun kan ..
    akak nie dah x pandai nak pakai kain batik ekkeke :)

    ReplyDelete
  12. bes wo pakai baju kelawar wat tido kan..berjerayut bebulu ketiak

    ReplyDelete
  13. jangan pakai baju kelawar waktu siang. tak seksi langsung. mcam kelawar :D

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014