Tuesday, 27 December 2011

Kaftan Tom Tom Bak Abang Saufi

Ramai sambung cuti hari ni. Opis aku semua kerja. Kalau opis aku amik cuti gak, kami sound, kau sambut krismesss ke dol? Geleng hanggung geleng hangguk macam melayu bodoh yang lain. Tak abis-abis "Merry Christmas! Hohohoho! Hohohotakkk kau! Kau tu Islam buat cara Islam. Apekejadahnya! 



Oh tak payah la sibuk dengan pokok krismes tu. Tau tak, pokok tu nanti akan melindungi orang-orang kafir. Bajet snow bagai, padahal ko amik kapas aje, ekekekek! eh, bebel pepagi buta tak masuk rezeki der... :)


Semalam lipat baju menimbun. Balik dari kampung senang lenang kan, ujung minggu baju menimbun, maka bermulalah acara siapa melipat baju paling pantas berdesuupp! Hahahaha! Ape lagi menyingsing lengan baju sampai ke ketiak, eh nak singsing apenyer, baru sedar pakai singlet T__T


Lepas lipat baju baru sedar kaftan-kaftan atau dengan nama separa glamernyer baju kelawar tom tom bak abg saufi, kebanyakanyer kaler pink and purple. Yang ni baru cebisan-cebisan, eceh! Belum dalam lemari, eh berlagak nak mampos, kaftan seploh ringgit pon nak menunjuk kan hahahahaha! 


Ha tu kaler pink and purple, bukan biru tu purple ok, mata tu jangan nak kiokkkk sangat hahahah!



Oh baju kelawar keliwon kuuuu! :)

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014