Thursday, 22 December 2011

Kalau Sudi Katakan Sudi, Tidak Aku Terhegeh-Hegeh


Haiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Sudah 2 bulan tak melalak kat sini kan, saya sihat alhamdulillah bersama anak-anak tersayang. Eceh! Bahasa macam surat karangan tahun 6, hahahhaa! Rindu saya? Opkokokokosss kan, hahahah! Perasan gitewww! Maaf lama tak hapdet, macam tak bernapsu je aku tengok komputer umah aku tu. Henpon pon takde la nak goda suh update, so buat dono jer. 

Nak citer pasal beranak, susu bagai semua? Tak yah la kan, sama je semua tu. Sakit nak beranak, push! push! menetek, bertungku, berpantang. Semua tu dah lepas, korang baca la kat belog lain kalo nak tau pengalaman macam tu, hahaha! Jahat aku, tak pe, sesekali pembuka entri setelah 2 bulan membisu. 


Oh! Baby boy saya bernama Muhammad Adam Rayyan. Kelasss kau! Hensem macam maknyer, cute pon macam maknyer, hahahah! Marah apaknyer kalo baca, ekekeke! Ok, Setakat ini dulu, nanti sambung lagi petang ni or esok or lusa or tulat. Takpon setengah jam lagi, hahahahah!

Thanxxxx semua, luv u all, xoxo.

Salam. :)






Mama, Rayyan and Amanda





Pertama kali Rayyan dalam belog mama. Muahhh! :)

21 comments:

  1. aduhaiiii... encem nyer rayyan....

    ReplyDelete
  2. alalaalaaa..comelnya Rayyan! memang cam muka mama..heheheee

    ReplyDelete
  3. asek update pesbuk, blog pun terabai.. hehe

    ReplyDelete
  4. ahaha..itteww tau,..tang mana sama ngn apaknya..ahahaa..tang tutt2

    ReplyDelete
  5. Wah habis pantang laju update blog. Asal mak ada sedikit berisi? :-)

    Tidak salah saya BlackBerry install WordPress boleh buat live blog.

    ReplyDelete
  6. Chubby kak! HEHEH Baby cuteeee! :D

    ReplyDelete
  7. comelnye baby boy..mak nye pon cantik

    ReplyDelete
  8. encem mcm anak omputih. kerlasssss!!

    ReplyDelete
  9. encem...tp takde plak anak girl nak kenen2..hee~

    tahniah dh melepasi saat2 bersalin..akak je tgh menunggu hari ni..wuuu...~

    ReplyDelete
  10. welcome back mama... miss 'ur entry... merapu merepek meraban bagai.... hehehe

    ReplyDelete
  11. welcome back...tahniah dari along dan keluarga..

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014