Saturday, 15 October 2011

Mari Mula Berjuang! :)

Sabtu, 4.40ptg, Pusat Perubatan Islam Ar-Ridzuan.
Pukul 1ptg tadi, jumpa doctor. Ok, seluk punya seluk bukaan sudah 3cm tapi masih tiada sakit dan tanda bersalin yang lain. Doktor pakar suruh datang pukul 4ptg untuk admitttt masuk ubatttt. Eawwww! Sekarang sedang menunggu penuh debaran! Doa kan kami selamat dan berjaya, insyallah! Hoyeehhhhh! :)
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

38 comments:

  1. Insha Allah. Moga ieda n baby selamat:)

    ReplyDelete
  2. Semoga selamat bersalin. Amin :)

    ReplyDelete
  3. Moga dipermudahkan semuanya ye eida..

    ReplyDelete
  4. Ieda,semoga selamat semuanya dan dipermudahkan segalanya...doa banyak2 yea...

    ReplyDelete
  5. semoga selamat semuanya...InsyaAllah..

    ReplyDelete
  6. Dalam hendak bersalin sempat update blog. Semoga semuanya selamat

    ReplyDelete
  7. semoga semuanya berjalan dengan lancar kakak ! Amin. Dan Selamat melahirkan baby yg somel ^^ tahniah .

    ReplyDelete
  8. moga semuanya slmt n bjln dgn lancar...amin..

    ReplyDelete
  9. Dah sampai masa eh..hope dipermudahkan..selamat semuanya yee..Amin...

    akak lmbt lg..tak sabar plak..hee~

    ReplyDelete
  10. good luck..semoga selamat semuanya

    ReplyDelete
  11. didoakan anda sentiasa dilindungi Allah s.w.t.

    ReplyDelete
  12. SEMOGA SELAMAT MELAHIRKAN ANAK...

    ReplyDelete
  13. semoga semuanya selamat.. =)

    ReplyDelete
  14. selamat bersalin..
    semoga selamat hendaknya..

    ReplyDelete
  15. beb,smoga sumenye selamat..dah selamat pun kannn..hehehhe..cume ko belum update je lg

    ReplyDelete
  16. Tahniah atas kelahirann..dan selamat berpantang..:)

    ReplyDelete
  17. Selamat bersalin Ieda...semoga selamat dan ada jalan dipermudahkan semua nya..amin amin..dah bersalin hapdate yer

    ReplyDelete
  18. semoga semuanya selamat kak ieda =)

    ReplyDelete
  19. DAH TAK UPDATE NI.. BARANGKALI SUDAH SELAMAT BERSALIN...

    ReplyDelete
  20. ieda , gi masuk tu sbb dah due ek ? terer gak ek dah 3cm ... kirenye ko bersalin ni 40 weeks ker ? aku pun cdg nak brsalin kat ar-ridzuan kalau aku ade kat ipoh kat umah mak aku ler ... hihih .. ok tak situ ieda ?

    ehh byk tanye laks .. anyway,ngko dah slmt bersalin kan..tahniah yer..doakan aku lak cepat2 yer..xlarat dehh !

    ReplyDelete
  21. Semoga selamat bersalin dan dikurniakan cahaya mata yang sihat tubuh badan dan sempurna akal fikiran... Amin...

    ReplyDelete
  22. tahniah Ieda..

    bersalin di PPI Ar-Ridzuan yg baru ya... sejak berpindah ke tempat baru tu, kakyong belum pernah lagi jejak kaki situ..

    siapa yg sambut baby?? kakyong dulu 2 kali anak2 disambut oleh Doktor hjh Raofah..

    ReplyDelete
  23. sure dah bersalin kan? semoga selamat dan selamat berpantang...nanti update eh..

    ReplyDelete
  24. dah bersalin ke? moga selamat semuanya.. ameen...

    ReplyDelete
  25. WHOAH.MESTI ANAK COMEL NANTI.KANKAN XD

    ReplyDelete
  26. yeayy dpt baby lagi! semoga selamat semuanya si ibu dan si baby bakal lahir:)

    ReplyDelete
  27. Khas buat PENCINTA HANDBAGS!
    Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

    Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

    TQVM! :)

    ReplyDelete
  28. Semoga segalanya dipermudahkan.. Kami doakan Eida dan baby dalam keadaan sihat. Senang2 update ye..

    ReplyDelete
  29. ieda apa cite...sunyi je dik

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014