Tuesday, 11 October 2011

Maharaja Lawak Mega Pulakkan..



Kali ni semua otai, amik kauuu. Haaa..mau jugak aku bertepuk tampar dengan laki and amanda tengok show ni. Kalau dulu Maharaja Lawak memula sokong Jambu, pastu tak sedap sokong Jozan pastu rasa-rasa macam Sepah boleh menang, sokong Sepah pulakkan, lalang betolll, hahahahhaa! Eh! opkos aku sokong the best terbaik bagai yang boleh menang, hahahahah! 






Untuk Maharaja Lawak Mega ni, jom tengok senarai peserta yang otaiii (bak kata mereka) :


Berkumpulan:Pimai ( Sathiya, Imuda, dan Mat Over)
Hiro (Hamdan, Ilya, dan Ropie)
Boboi (Afdlin Shauki dan Harun Salim Bachik) (Sokongggggg ketat-ketat! :))
Anje (Achong dan Joey)
Osbon (Mr Os dan Abon)
Bawal Power (Bob Kuman dan Sobri)
Rap (Aziz Kota, Pak Lah, dan Rama)
Comel (Radhi Khalid dan Bell ngasri)
3G (Yassin, Didie Alias, dan Enot)
Syok (Suhaimi, Ifa Raziah dan Arif Sudin)
Gebu ( Hani dan Azian)
Bawel (Dodon Jambul, Amin Bawel, Dadang Ragas)
Lanun ( Jegan, Elyas dan Saiman Al Farisi)
Saehu (Eko, Bocil dan Vicha)
Caer (Adeteo, Mister Ibo dan Lugiana)

Solo:Adlin Aman Ramli
Jalil Hamid



Heyyy, yang solo mesti powerrr kan! Payah ooo nak memikir sensorang, so patut respek dengan yang solo :)


Bakal memulakan siaran secara langsung pada setiap hari jumaat, jam 10.00 malam bermula 28 Oktober (pakej mustika), program ini menampilkan 47 orang pelawak professional dari tiga buah negara iaitu Malaysia, Singapura dan Indonesia. 
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014