Friday, 7 October 2011

Peahhhh... Aku sekarang Menunggu Masa!

kita bagi XL punya gambarrrrrr, hehehehhe! :)



Sudah 38 minggu 6 hari. Insyallah minggu depan bersalin. Peahhhh, nilah gambar terbaru aku. Tengok lah ni sabtu lepas, sempena bufday parti Danish. Boolat, takut tengok kata adik aku kiri kanan tu sebab sebelum ni diorang asik tengok aku selim melim comel *perasan nak mampos* hahahahah! Alhamdulillah, baby boy, semalam scan kompom kali 3 baby boy, nampak "ball" dia yang sangat comel, kuangkuangkuang! :)



Kawan-kawan, sila doakan kami selamat semuanya. Allah yang tentukan, kita semua berdoa dan berusaha. Mungkin petang ni, mungkin malam ni, mungkin sabtu or ahad or tepat pada masanya. Itu janji Allah. 

29 comments:

  1. dah besar sangat tu kak! hehehehe
    semoga akak selamat hendaknya :)

    ReplyDelete
  2. ieda aku tgk ko menten je pregnant..xdemok ne pon..pp pon menten xtembam..kalo aku time pegnen sume nek..miahaha..

    ReplyDelete
  3. boy eh..tu lah tgk perut ieda tu dah agak sure boy heheh..tp lain beno muka ieda dlm ini pic...

    papepun semoga slmt semuanya..jgn jerit2 ok kt LR tu hahahaha...eh eh mgu dpn eh sm plak ngan zura rahim tu kan

    ReplyDelete
  4. bulatnya..!! comel... :)

    moga Allah permudahkan segalanya...Amin... :)

    ReplyDelete
  5. tahniah.baby boy :) smg slmt bersalin

    ReplyDelete
  6. comelnya muka mu kak..comel jgk kandungan mu itu.. sblh tu igt kan hana tajima td..ekeke

    ReplyDelete
  7. kiri kanan tu adik beradik ye,semua comel2 belaka.

    bess nyer dpt baby boy,semoga selamat semuanya dan take care k..

    ReplyDelete
  8. Ieda...semoga berjaya eh...good luck...sgt comelllll...i like..

    ReplyDelete
  9. selamat berjuang Ieda!

    mudah2an di permudahkan segala urusan...

    ReplyDelete
  10. Ida,
    bersalin kat mana??

    semoga dipermudahkan... :)

    ReplyDelete
  11. Berserinya muka akak..
    saya pun ngeri tgk gambar tu...
    Besornye pewuttt..huhuhu
    Semoga selamat melahirkan dan dipermudahkan segala urusan..Amin

    ReplyDelete
  12. semoga selamat bersalin ye kak.. hehe. ;D

    ReplyDelete
  13. comelnya perut..boolaatt je... maknya pun comel jgk..

    moga selamat hendaknya...

    ReplyDelete
  14. marina doakan ieda selamat bersalin....marina lambat lagi, due taun depan..

    ReplyDelete
  15. salam akak...

    semoga selamat bersalin...

    ReplyDelete
  16. wahaha..stylo jgk ek akak..semoga semuanya selamat dn brjalan lancor..

    ReplyDelete
  17. wah besarnye perot...seronoknya nak de baby yg ke-2...

    semoga selamat bersalin...Amin

    ReplyDelete
  18. semoga dipermudahkan segala urusan..amin...

    ReplyDelete
  19. seram aku nengok perut hang..udah ke bawah sgt..tp muat pulak kai baju ada hoodie tu yehh..heheh

    anyway..moga ieda and baby sihat dan selamat sumenye..dah ckup sepasang ;)

    ReplyDelete
  20. Perut pon dah turun. Good luck ieda. Smoga di permudahkan olehNYA.

    ReplyDelete
  21. alalalala....cutenye...jumpe ko kat bazar mase pose ari tu pun bukan men vogue mak buyung ni..hehehe...

    Apa² pun aku doakn semuanya selamat yer...ape² story roger² tau... =)

    ReplyDelete
  22. Perot ko dah ke bawah sgt!seriau aku tengok..hihi dah xlama lagi keluar la bb tu..best la ko dapat sepasang..nanti aku menyusul yek..bole geng bile besar..same2 geng askar

    ReplyDelete
  23. Moga-moga dipermudahkan urusan beranak. Melahir anak ibarat kiamat kecil

    ReplyDelete
  24. ida,tgk perut hang pun dah tau baby boy tuh..hehehe

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014