Wednesday, 21 May 2014

Saya adalah Pengedar Shaklee anda di Ipoh! :)

Kepada semua warga Ipoh dan sekitarnya. Saya adalah pengedar Shaklee yang berhampiran dengan anda. Pening mana nak cari produk Shaklee? Tak perlu susah-susah. Saya berada hampir dengan anda. Eksklusif untuk pengguna setia produk Shaklee di sekitar Ipoh, Tambun, Rapat Setia, Ampang, Taman Cempaka, Meru Raya dan kawasan sekitarnya. Anda boleh dapatkan vitamin Shaklee dengan mudah daripada saya yang sentiasa ada ready stock.

Anda hanya perlu hubungi nombor 019-593 8876 dan kita set appointment untuk penghantaran terus secara CASH ON DELIVERY.


Saya menyediakan perkhidmatan penghantaran atau Cash On Delivery (COD) di kawasan sekitar Ipoh, Tambun, Rapat Setia, Ampang, Taman Cempaka, Meru Raya dan kawasan sekitar yang berhampiran. Sekiranya anda berada di luar kawasan, saya turut menyediakan penghantaran secara pos ke seluruh Malaysia.


Kenapa kena beli dengan saya?

Saya adalah pengguna tegar produk Shaklee sejak tahun 2013 dan Insha Allah sampai bila-bila. Bermula dengan supplement untuk menguruskan badan dan mengurangkan masalah berat badan. Pengalaman dan pengetahuan saya insha-Allah akan saya kongsikan dengan anda.


Saya sentiasa memegang falsafah pelanggan diutamakan. InsyaAllah saya menawarkan perkhidmatan yang terbaik kerana saya ingin berbisnes Shaklee untuk jangka masa panjang.


Penghantaran yang cepat dan konsultasi terbaik kepada pelanggan kami bagi memastikan anda mendapat manfaat dan kebaikan Shaklee secara optimum.   "Enjoy Success Enjoy Life!"

Itu adalah moto utama saya dalam membina perniagaan Shaklee. Saya ingin berkongsi kebaikan dengan semua manfaat yang telah diperolehi dengan pengambilan supplemen Shaklee. Kalau ada yang berminat nak berbisnes juga adalah sangat-sangat dialu-alukan. Shaklee sudah tentu lain dari yang lain. Menjaga kesihatan di samping menambah pendapatan sampingan.

Luv,
Ieda Al-Habsyi
0195938876
Fb : ieda al-habsyi
Fb page : Supplement Supermall Malaysia

No comments:

Post a comment

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014