Sunday, 25 September 2011

Cool Huh!

Comel! Dah lama aku beli baju ni, sejak tau ngandung lagi. Time tu tak tau gender ape lagi, so main beli je, kene pulak baby boy, macam bestkan kalo baby boy pakai! Heheheheh!

Semalam pegi open house, tak larat je rasa. Hari ni ada kenduri, tak tau nak pergi or tak sebab rasa cam dah tak larat, petang ni ada open house lagi. Member kecik beso aka blogger jugak! Kene pagi sebab mak aku pon pegi jugak! Ok2 nampaknya kene rajin kan berjalan supaya mudah bersalin nanti, hehehe! :)
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014