Wednesday, 14 September 2011

Tambah Koleksi Burung Marah!


Coiii! Tajuk macam lah aku ni banyak sangat barang Burung Marah kan. Eh..aku rasa macam tak best je bila sebut "Burung Marah" sebab aku memikirkan benda lain, hahahahaha! Ok, ok, kita sebut Angry Bird lah kan, macam orang Kolumpo skit, ekekekee! 



Balik kampung hari tu beli set mug siap dengan penutup dan sudu ni. Murah ajer, tak yah tanya aku berapa harganya, sebab kalo korang nak, aku belikan siap markup kan rege sekali, miahahahaha! Jahat ko noks! ekekekee! Comel kan kan kan :)





Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014