Monday, 26 September 2011

Jamu Lengkap 44 Hari

Ni bukan cerita Pocong Bangkit Lepas 44 Hari yer, aternyer korang ingat pocong ajer nak main 44 hari, orang dalam pantang lepas bersalin pon ado, heheheh! Seeloknya kata orang-orang kampung 60 hari kekdahnya...Kali ni bersemangat aku nak habiskan semuaaaa...diulang, semuaaa ubat dan jamu-jamu semasa pantang, ya buk! Hahahahaha! Nampak bebeno dulu maleh makan ubat. Dah masuk anak 2 ni yela kan...namo la laki cari lain, kasi ketat-ketat vavava lagi, wakakaka! eh..eh..nanti malam laki aku baca plak, baik jap lagi aku delete ayat tu, ahahahah!



Setelah di tolak campu bahagi kali xy kuasa 2 dan segalanya, aku telah ikut nasihat kata ummi untuk beli set bersalin Warisan Afiat Herba. Sebab ape? Sebab tak mahal pon hahahahaha! ada 10 barang termasuk barut berubat, heheheh! Nak beli yang lain tu, rege ratusan kan, aku ni bukan kilang cop duit, apatah lagi takut makan ubat dan jamu yang bebanyak tu, hahahaha!







Ni lah kotaknya, ahkak model tu pon aku kenal, skang dah anak 6 masih comel dan ganteng lagi, ewahhh! RM 80 sahaja.





 Semalam dah siapkan beg aku, beg baby boy dan segala barangan kegunaan selepas bersalin. Beria-ia je aku siap kannn..ha..letak dalam bakul cenggini, pastu berangan macam penjual jamu plak, beli yan donggg! Ekekekeke! *mula meraban*







Untuk kempissskan perut yang udah kompom gelebeh ini, aku beli Ginger Spa Vida Beauty. Haa...ni memang  berkesan, kata ummi, sebab ummi adalah bahan uji kaji sebelum aku guna, ekekeke! Lepas sapu, pakai barut, ikat ketat-ketat sampai nak kentut pon payah ekekeke! Hek kauuu! :) RM 29.90 sahaja






Dan yang terakhir, aku beli Tablet Haruan Leesa Formula. Alamak, pecah-pecah pulak gambo, amik kat Google, hehehhe! Ni kes amik tablet sebab dulu minum ginseng haruan poleney (gini kot ejaannyer, ahaha!) mau sampai kembang kempis lubang idung aku wehhh... tak sedap! bau pon alahai...mau pengsan, nak baiki luka dalaman punya pasal, aku minum jugak 12 botol, pastu namooo dah sambung...hahahaha! Cenggini kan senang! :) RM 49.90 - ada 50 tablet didalam. Kalau tak cukup jangan la marah aku, udah dia tulih kat luar pek cenggitukan, heheheh!



Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014