Wednesday, 14 September 2011

Kad Hari Jadi Menjadi Jadi

 Selamat Hari Jadi Menjadi Jadi Ieda Al-Habsyi!!!!! Owhh..thanxxx!!! Wah ayat bajet macam artis ko! Miahahahaha! Ferasan. Takpe, setahun sekali perasan macam artis gitew kan, hakhakhak! Dah tua... dah 27 tahun dah..pergh...perghhhh...terasa gelombang 30 tu tapi gelombang sweet 17 lagi kuat, miahahaha! 










Eh, ada terima kad ucapan harijadi dari Libresss ko! Kewanitaan habis rasanya :) Sebelum ni asik dapat voucher bufday JUSCO, BONUSLINK, Baskin Robins, Parkson and lain-lain kan, macam la aku guna sangat... wekkk...takde makne nak perabis duit bagai yang sedia ada kopak ni, miahahahaah! :)











Anyway, thanxxx Libresss! Terasa diriku begitu ke mak-mak kan, miahahahha! :)


p/s: thanxx to my hubby coz menjadi orang pertama memberi ucapan, sanggup berhujan naik moto sebab nak sampai rumah sebelum pukul 12malam, haaa...padahnya kuar tengok bola kat stadium semalam kan, miahahahaha! :)



Gini lah kekdahnya kad yang udah di kerat-kerat 18, boleh jadi penanda buku :)
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014