Friday, 6 January 2012

Jom Cari Blogger Setempat

Segmen pertama aku join untuk tahun baru ni, tahun 2012. Pergh..kali ni tahun bersemangat nak belog, nak join segala-galanya, perghhh..kencang berangan kan, beria nak mampos, hahahaha! Hoiii! Itu semangat tau! HAHAHA! 







cubit banner ini untuk terus ke blog hasrulhassan.com












Hamik korang, besarrr gambar ni, saja je, HAHAHAH! korang namo join ke? Meh le...tugeder geder ngan aku, jom le, jom le! Macam biasa, dah join senggama eh..silap taip, segmen la, jahat tau korang ni, (O_o) kena la ada benda-benda lain yang korang kene huraikan. Tengok ek aku buat demo..demo...rasa macam nak nyanyi demo loni tok supo muloooo, lagu lama tu kan, HAHAHAH!


Nama konon glamer abis : Ieda Al-Habsyi bukan Pamela Anderson bak kata bro Jedi, hehehe!


Umur: Ala...ni yang kureng skit. almaklum semakin muda meretup retup ni semakin nak rahsia umur, HAHAHAH! Cer korang teka, cer teka...bagus gak tu menajam kan pikiran korang yang dah beku tu, heheheh!


URL: http:www.iedaluvsham.com - dah 4 tahun guna url ni, rasa macam nak tukar tapi takmo pulak tapi nak tapi takmo pulak tapi nak tukor tapi takmo plak, eh,eh,eh, hahaha!


Lokasi: Ipoh terchenta :)


Siap dah demo lo ni...Koram-koram buat skali ek, muah!muah! HAHAHA! :)

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014