Monday, 9 August 2010

MALAM MINGGU PESTA DOT DOT DOT

Malam minggu aku sekarang dan dulu banyak berubah. Hah! Tengok tajuk ape ko pikir pesta ape dot dot dot?!?! Hahahahhahaha!!!



Malam minggu aku pesta dengan melayan VCD haram, eh bukan lucah yer, ekekeke! Aku ni selalunya ketinggalan skit kalo nak tengok cerita kat wayang, 5 tahun kemudian kekadang baru aku nak tengok satu-satu filem, hahahahhaha! Tapi kalo bab cerita merapu tu, rasanya muka aku dulu terpacak depan panggung, ekekekek!


Ye, malam minggu hari tu aku ngan laki aku layan citer Apocalypto. Bestttt wooo! Jakun aku baru nak tengok, padahal movie ni dah kuar tahun 2006, seee...4 tahun lepas ko! Takpe, takpe...ape aku kisah, janji malam minggu aku best :)




Sambil menonton aku melayan popcorn. Macam dalam panggung wa cakap sama lu! Lampu pon padam, suram-suram ngan lampu dapur, miahahahaha! Kerusi aku mesti la yang 1st class, atas sofa, hehehhehe!



Laki aku?



Laki aku suka dok kelas "atas karpet", hikhikhik! Dia tak layan popcorn tapi dia layan aiskrim kegemarannya, Walls Double Dutch :)



Anak aku?



Dia dah dok kelas "atas katil", hehehhe! Sang puteri beradu, muah!muah! muah! :)



Bestkan malam minggu kami, anda pula bagaimana? hikhikhik! :)
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014