Tuesday, 5 July 2011

Baru Perasan, Mungkin Selama ni Takde Perasaan - Gadget Favicon

 Heheheheh! Tetiba je gelak kan macam angry bird. Semalam sentap. Sibuk yang amat. Tak sempat nak makan, tido, kencing, berak apatah lagi nak update belog. Kira hari ni kena buat seploh entri boleh? Nak cover semalam, boleh? Takpayahh gegateiii! Tak kuasa mak noks! Hahahahhaa!


















Weh, weh, weh, aku baru perasan pagi tadi. Selama-lama ni mungkin takde perasaan kot. Dah ada pulak tambahan untuk favicon kan kan kan. Senang ha...picit aje punat, segala bagai leh kuar sekarang kan, Lepas ni aku nak tukar. Sibuk je citer kat korang (yang dah tau O_o), aku sendiri pon tak tukar lagi, kahkahkahKAHAK! :)
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014