Wednesday, 13 July 2011

Pengalaman Berak Lepas Beranak

Ni idea masa sedapp mencebuk tadi. Hahahahahha! Serius! Sebab tadi sembelit tak hengat, nak meneran bahaya, kang terberanak naya je beb! Pastu sedang sibuk mengelamun, teringat masa pengalaman nak berak, lepas beranak 3 tahun lepas, miahahahahaa!!






Ok, Lepas 2 jam beranak, memang gua jalan kengkang abis sebab sakit fefet punya pasal. Masih terngiang bunyi doktor menggunting sikit bawah tu sebab baby tak kuar, "KETIPPP" ha...gitew kekdah bunyinyer ok! Dapat rasa tak? dapat rasa tak? hahahahah! Mujur laki aku tak pengsan dekat dalam labour room tu, kang takde sape nak buat CPR kat dia, memang aku tak bagi awek-aweks lain buat CPR kat dia, tambah-tambah nurse yang cun molek tu, hahahahaha!


Sambung balik.


Lepas beranak, besoknya boleh lah balik rumah. Pastu lusa nurse pon datang umah, cek baby, chek aku, pastu nurse tu tanya, "Ada berak?". Dengan lurus aku jawab, " Tak, dah 2 hari" . Ok nurse terkejut! Suruh aku makan limau bagai untuk berak. Weh! Aku takut sakit wehhhh! Pedih lagi tuuuu. Last-last aku berak gak, berdiri, kangkang sikit aje, eh...ok pulak! Tak sakit lah! Hahahahahha! 


Kalau jamban duduk, duduk senget skit, kang luas-luas koyak pulak jahitan tu! Serius! Memang takut nak berak lepas beranak, ahahhahaha! Pasal mencebok macam mane pulak??? Takpayah citer! Pandai-pandai lah mencebok dengan jayanya sehingga hilang bau, rasa dan warna! Miahahahaha! 
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014