Thursday, 14 July 2011

Gua Rasa Kepammmm Kalau Tak Menunjuk!






Ok! Gua rasa kepammmm kalau tak menunjuk, kahkahkah! ^o^ Jangan lupa semua batch-batch gedik santai untuk menonton malam ini, miahahahahaha! Demi Harry Potter yang terakhir, tinggalkan laki dan anak di rumah mak aku, mak aku leh jaga mereka dengan baik, miahahahahaha!


Tak senang duduk di opisss sekarang, kepammmmmmmm! Miahahahaha! 




43 comments:

  1. kesian lakii..
    nak ikut!!..
    hehehe..
    jom singgal blog gua..hehe

    ReplyDelete
  2. amboi2... ni bkn sesi kepam , ni sesi kejammmmmmm ..

    ReplyDelete
  3. iskkkk!! jeles weh! nk g HP jgk..huhu..

    ReplyDelete
  4. tak baik tawwww..

    len kali ajak wa sekali :P

    ReplyDelete
  5. amboii ... bestnye cik puan kite ni hehehe... nak tgok jugak tapi kat muo ni xde panggung wayang boleh plak gituuu

    ReplyDelete
  6. k ida..sabo jeakla..layannnnnnnnnnnn..kih3

    ReplyDelete
  7. bak kata SEPAH.... OMG... OMG... hahahaha

    ReplyDelete
  8. Maaf kita tak minat cite macam gitu...

    ReplyDelete
  9. aku tak minat sangat harry potter :p

    harry boy layan la..hahahahaa :p

    ReplyDelete
  10. teman dah tengok dah
    :-)

    http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/07/review-filem-harry-potter-and-deathly.html

    ReplyDelete
  11. TAK MINAT DAN TAK PERNAH TENGOK HARRY POTTER.. :)

    ReplyDelete
  12. hehehehe...cam best tu..nak follow jugala

    ReplyDelete
  13. makcik dah tgk jugak dah..donlod pun sudah...

    ReplyDelete
  14. kepam tu ape kak??

    ReplyDelete
  15. hahaha .. layan ! :)

    http://www.anastasyea.com

    ReplyDelete
  16. salam,

    ye le..hari ni harry potter release date le...selamat menonton!!!..

    ReplyDelete
  17. amboi2 .. akak nie kalau adalah geng nak pi tgk wayang nie .. harusss same je ngan ieda tau ekekekek

    ReplyDelete
  18. Minat sangat filem Harry Potter nanti anak dalam perut pun akan kenan muka Harry Potter

    ReplyDelete
  19. nk panggil akak mama lah mcm jiji tue.. ** jeles ngn jiji.. hihihi

    kepam tue ape mama? cekam sye tau la.. lalalalala :p

    ReplyDelete
  20. Naya anak laki kena tinggal hehehe...

    ReplyDelete
  21. xdapek nak follow..rase x sedap bdn

    ReplyDelete
  22. wah..tayangan bermula hari ni kan...best nya..!!

    selamat menonton... ;) :)

    ReplyDelete
  23. Jelesnya....Tak de makna nak tinggal 2 beg tangan kecik saya kat rumah dengan bapaknya. Maunya berperang...hu3...

    ReplyDelete
  24. huhuhu, idam mak yong HP yea.

    ari tu nya HP pun tak baper faham. so amek kesimpulan, yg ni pun tak yah layan.

    ReplyDelete
  25. mane aci!! haha..sy tengok ahad ni...huhu..dah xde dah hp lepas ni..sob sob

    ReplyDelete
  26. nak tgk jugak harry poter... tak sabar nak tunggu weekend... :)

    ReplyDelete
  27. Dari dulu nengok citer ni, tp tak paham2... tengok aksi jo la...huhuhu

    ReplyDelete
  28. ni mesti en somi tak minat harry poter yek, guess je....apa2 pun harap ieda enjoyyyss

    ReplyDelete
  29. salam..
    tunjuk jangan tak tunjuk
    nanti KEPAM bau hapak pulak
    he he..la la


    TERIMA KASIH SUDI SINGGAH
    DAN KOMEN DI BLOG SAYA
    DAN JANGAN LUPA DATANG LAGI
    www.zulkbo.com

    ReplyDelete
  30. ingat nak pergi layan jugak lah.

    ReplyDelete
  31. pernah tgk yg tahun lepa spunya....

    sumpah tak paham jalan citer.......hahahaahha

    sebaik tiket FREE jadi layan jerla...hahahaha

    nak tgk HP ni kene tgk dr mula.. br paham...huhuhuh



    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  32. best ke harry potter part 2 ni ?

    visit my page if u like
    http://athirahshariffudin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  33. saya juga rasa kepamm kalu tak follow kamu..

    hehehe

    jom tukar link. kalu sudi nnt follow ai plak eh..

    maceh

    ReplyDelete
  34. hehe harry potter punya pasal sanggguup hehe

    ReplyDelete
  35. entah bila nk menengok si Herry tu...bila mlm je bz..bila bz je mlm..huhu.

    ReplyDelete
  36. uwaaa..nak tgok...tp sapa nak tolong jagakan Ammar? huhu

    ReplyDelete
  37. uihh beraninya.. kalau saya confirm larikkkk hehehe

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014