Thursday, 7 July 2011

Tersalah Raba


Pagi tadi opis tak ramai orang, semua keluar ada hal memasing. Tinggal sekerat dua je dalam opis, makanya layannn je radio dengan lelagu jiwang basah-basah. Siap bancuh air kan, eh..eh..stok kat dapo opis dah abis, bancuh air kosong aje, hahahaha! 



Tengah sesedap buat keje, setan tu ada je hasut suh bukak belog, berpelesaran di alam maya bak kata kak Noj, hahahhaha! Sedap je mata layan belog orang lain, terasa dahaga kan, tangan pon meraba-raba kat tepi denun nak amik mug yang berisi air kosong. Mata masih di skrin. Raba punya raba .... dapat la capai mug tuh.  Sekali nak togak, tu diaa.....amik gunting cucuk hidung. Sebbek cucuk hidung, kalo mata, kan naya, buta, sapa pon tak nak, hahahahahaha! Ni kes mug berisi air dok parking baik sebelah mug letak pen pensil, lalalal!


Sila berhati-hati lain kali ok! Jangan dok layan sangat benda-benda lain time keje ni, contohnya belog, eh..eh...terasa teransang aku, kahkahkahkah! :)





Kemain baik parking, side parking ke parking baring ke parking kuak lentang nih.





Kira konon lakonan buat-buat jadi semula lah yek! Hahahahaha!


Haa...gini , salah raba kan! Dapat benda lain ;p





Ini pulak lakononye bebuat terkejut, Opss! Opocot! Salah raba! Gitwe kekdahnya...






Haa...baru betoi...Pegang dengan kemas dan layan air kosong sambil dengar lagu jiwang-jiwang basah. Hahahahha!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014