Tuesday, 5 July 2011

Bulat dan Tajam


Ada plak si pet mencelah nak durian, jangan harap lah aku nak bagi. Lagi satu. Tipu aje. Bukan baby yang nak, mak baby yang nak makan durian. Hahahahahha!

Sila buang bayangan karut marut dalam pale hotak korang mengenai bulat dan tajam, ianya hanya incik Durian! Hahahahahaha! Ok, sila baca perantaraan jin (izat) dan puteri comel (ieda) di atas. Dapat? Dapat? Ye! Aku dapat lepas ngidam nak makan dorian. Padahal melambak kot orang tepi jalan jual, aku je malas nak berenti, parking, turun, kenyit-kenyit mata skit nak mintak rege murah, sekali bini abam jual durian kat sebelah menjegill dari ujung mata kan..kan..kan.. tak kuasa aku semua tu! Hahahahaha! Sebab ari tu bebudak opis aku dengan rajin nyer nak menketedarah durian kat Kuala Kangsar.




Aku tak pergi sebab dan kompom nya aku takmo berebut makan durian bersama Amanda, hahahahah! Wajib kan kemana-mana bersama si Amanda, tapi dia kuat makan durian! Aku takmo bagi sangat sebab pernah jadi kes (ala-ala berat punya kes je konon) pukul 3 pagi dia bangun berpeluh-peluh, panas terlebih makan durian, 5 bijik kot dia makan eh..eh..giler ape 5 bijik, 5 ulas dia makan ngan aku dekat dapor. Baikkkk punyer parking 2 beranak dekat dapor kan kopak durian sambil gelak-gelak dan tangan siap tunjuk thumbs uppp best yang amat, hahahahah!




Ok, dapat 3 bijik durian dari Izat, thanxx bro! Punya lama nak tunggu Amanda tdo, sebab aku nak layan durian sensorangggg, hahahahaha! :)






Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014