Tuesday, 22 March 2011

BENGONG! AKU SENTAP TAU! DAH BUAT REPORT KAT ABANG POLIS!

1 hari, 2,3,4,5,6,7 hari tak update belog! Huahuahua! Bajet tulih kat pesbuk yang belog sudah dututup, sekiam terimam kasihim, mengada je kan, hahahaha! itu lah yang di namakan bajet, hahahaha! Weh aku sentap seminggu weh! Ni bukan kes tak dapat ngan laki aku ni, ni kes sentap ngan makhluk jadian mane ntah!



 Ade ke dia sesedap tangan kerdut tu nak letak nama aku dan link belog aku kat belog orang lain. Pastu dekat shout box aku pon dia letak nama aku tapi siap promote belog jualan dia. Kira camni..

 IedaAl-Habsyi: Terima kasih semua singgah ke belog ini.


 Fine. tu lih tu je takpe, aku buat dono je, pastu esoknyer dia tulih camni pulak


 IedaAl-Habsyi : Silalah lawat ke belog ini [link] <------link ke blog perempuan jual produk beso tetek, ponggong jatuh pastu hilang kan jerawat! 


Sentap kot! Agak-agak le, produk takde jenama pastu guna nama aku! Kang tak pasal-pasal nama aku busuk di alam fantasi ini sebab jual produk ntah hape-hape ntah!Nak jual boleh, gunalah nama ko sendiri, aku tak marah! Ramai promote jualan kat belog ni, aku tak kisah janji pakai nama belog ko sniri ok! Nape, name ko dah tak sedap sangat ke? dah tau tak sedap tukar je yang lain, nak pakai name aku ape kes?!?!


Hahahaha! Aku nak gelak pon ade tapi sentap sikit je. Siap aku maki kat shout box dia, padan muka! pastu tau plak nak delete ape yang aku tulis, piiirahhhh mabukkk!


 Eh eh aku punya shout box tu dah buang, lupe nak print skrin tunjuk bukti terpaksa taip cam kat atas, hahahahah! Tak pe, aku dah report kat abang polis misai tebal alagappass! 


 Pasni bersiaran seperti biasa selepas hati dah sejuk, uhuhuh! Sentap kot belog hodoh-hodoh biase aku ni jadi mainan, jangan main ngan aku kang aku main kan kau balik, eh..semacam je bunyi..hahahahhaa!
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014