Thursday, 31 March 2011

KONTES TAYANG BOIFREN...EH , SENGAJA SILAP BBF LAH! HAHAHA!


Ini semua salahkan keatas keseksian Ameh kerana telah tag aku merangkap kawan rapat atau dengan lebih afdhal nyer BFF kata orang-orang KL sekarang. Ceh! Kalau tak menang aku siap ko ameh, kena belanja aku makanan yang paling mahei kat KL de nun hahhahaha! Segala syarat, keramat dan pengeras boleh rujuk di belog Misz Ein sebab dia lah tokei yang nak bagi hadiah buat kome-kome yang mengejoin kan diri. Panjang je pembukaan aku, hahaha!






Haa..yang tengah comei tu le BFF aku. BFF mengarut memang le ramai, kang letak banyak gambo kang kalah peserta lain, hahahah! Tapi yang bebetoi BFF tu le si Ameh yang kat tengah tu, mengarut pon ye, berbaik pon ye, bergaduh pon ye. Rasanya dalam semua kawan, dia yang banyak berterus terang, kalo benda tu tak elok untuk aku, dia akan bagi tau depan-depan dan dengan biasanya aku terima dengan hati terbuka, ceh! skema ke ayat aku ni? geli pon ade, hahahaha!
 Memula jumpe dia benci giler kot, yele dia masuk je kelas terus dok tempat aku, padan muka aku pon, selalu tak datang sekolah, dia pon amik tempat aku, ahahhaha! Pastu kene halau kan dok tempat lain (bajet gangster, hahahah!) Lama-lama bila kawan, keluar sesama, balik sekolah sesama, baru terasa kemesraan (ewah! getik aku weh, hahah!) leh tahan gak si tembam ni, getus hati mulus ku, hahahaha! Lelama si tembam yang comel sangat ni jadi kawan baik aku.


 Kalau dalam kelas tempat kami kat belakang ujung kelas, masuk kelas, sembang bla-bla-bla...pastu tido kan ameh kan...itu je keje ko, termasuk lah aku, hahahaha! Bile cikgu jerit je baru dua-dua gelabah bangun kan. Pastu aku suka tak siap homework English. Maleh buat sebab aku tau Ameh teror English, kompom ko buat, aku tiru aje, hahahah! Pastu time Fizik aku buat homework English, ko tolong kaver line kan, camne ntah 1 ari ko gamaknya terlebih makan makjun, lupe kaver line tetiba je cikgu fizik datang belakang aku tepuk kantoi tengah buat English! Ceh!


 Kalau bab tukar CD lagu tu, ko le suka mengajo aku, hahahaha! Ape le layan Nelly Furtado time tu, yele aku bajet aku cun muka cam Nelly Furtado time tu, hahahaha! Ko pulak bajet ganas layan CD Green Day, weh aku layan Green Day kat umah mengamuks mak aku kate lagu hape-hape ni, hahahaha! Sebbek papa aku memahami dengan bagi aku tujuh hengget buat aku beli CD Green Day kat pasar malam cina depan umah mak aku tu, hahahah! Pastu main tuko-tuko CD kat sekolah kan, al-gamaknyer Tuhan marah, tetibe je ade spotcek oleh Darimi and the gang. Sebbek si Farid tu ade, campak CD kite kat luor tingkap, hahahaha!


Citer bab boifren leh? hahahha! ishh..malu lah! aku takde boipren..lalalalaa...


 Pastu balik sekolah suka merayap kan, pergi Ipoh Parade le, ape lagi ek, GM kan, GM tu aku ngan ecah n the gang, ko budak baik, anak mak tak leh ikut aku sangat, ahhahaha! Pastu petang baru balik umah, aku biasa amik bas last kul 6, ko punya bas bebile je ade, benci aku. hahahah! :)


 Weh, ingat tak kite ponteng kelas dalam toilet sebab takmo masuk kelas matematik tambahan kan? eh..ke lukisan kejuruteraan? aku pon lupe sebab aku banyak ponteng, hahahaha! 


 Bila dah beranak pinak ni, teringat kisah lama seronok le yang amat. Biar le orang kata kita ni nakal (termasuk ecah n the gang), tapi semua menjadi kot! Kerja pon ok, takde le jadi penari jalanan or apekejadahnya. Kadang hidup ini tak leh terlalu skema, bila dah beranak pinak camni, baru terasa waktu dulu sangat indah :)


 Weh, giler ni kontest ke entri???? Hahhahahaha! 2 in 1 ok, harap diterima :) Tag 5 orang iaitu :-

  1. Ahkak Geli
  2. Weeda
  3. Kak Ieda
  4. Nabila
  5. Elissmie
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014