Friday, 4 March 2011

DAH TAKDE LAKI LAIN KE YANG KO NAK GODA, LAKI ORANG JUGAK YANG KO NAK!

 Si Penggoda Yang Berjaya, ceh!


Huahuahua! Tak pasal-pasal je nak sentap tengah hari buta ni kan, hahahhaha! Ni pasal 2 malam lepas tengok drama Mahligai Itu Milikku, makanya aku pon buat drama atas sofa sambil menangis sentap sensorang, hahahahhaa! Pastu gelak-gelak dok pikir bongok giler aku nangis tengok drama hahahhaha!   


 Giler bengang citer pompuan murahan goda laki orang, menyampesssss! Biasa lah kalau nak ngorat laki orang, mesti pakai ketat sendat macam tak leh bernafas, pastu butang baju pon dah tegang tak hengat sebab ketat sangat, belum kira nampak bra oren sebab pakai baju kemeja ketat putih, jalan nak lenggok macam kalah buat tarian inang, cakap nak goda abisss, siap sentuh-sentuh hidung, caittt! 


 Eh..eh..over dos pulak, tak semua ni dalam drama tu, eh..kat luar pon belambak kot pompuan macam tu, jaga-jaga cik salmah, hahahahaha! Eh, malas aku nak cerita panjang lebar pasal citer ni, tapi memang citer ni sedap sebab lepas laki tu kawin lain, bini tua tetap buat-buat cool dalam masa yang sama dia kenakan bini muda, hahahhahaha! Last-last laki dia ceraikan bini muda sebab tau pasal pompuan tu nak duit aje, siap bini tua cakap kat bini muda," I'm the winner. Aku paling tak suka orang rampas hak aku!" amik ko!!! hahahaha!



 Norish Karman Yang Cool!




 Ni saat nak menggoda, picit-picit kepala bos konon, kan dah kena maki, hahahaha! ;p Waktu nak goda takdapat, pastu dia dapat gak, isk..iskk..






 Ni nangis sebab tak dapat pergi Bali, sebab laki dia pergi bercuti ngan bini muda ke Paris, isk..isk..mengamuk sakan anak dia, baru nak tengok omputih pakai coli polka dot, hahahaha!



Dah tau laki orang tak yah le nak menyembam muka, suka je kaco, jangan nak sms muahh!! kat laki orang kang ada pulak yang makan sup henpon baling anjing! eh..eh..over sentap tengok citer ni, leh baca sinopsis panjang lebor kat BUDIEY.COM
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014