Monday, 28 March 2011

GAMBAR JE...EH, ADA LA JUGAK CAPTION SESIKIT, HEHEE!

kite bako aje! kata usop antu kak limah, hahaha!


 
 







jangan tengok baby ni, cuba fokus yang belakang sekali tu, udah terdampar penat kipas ayam, hahaha!

 







ape name air ni rara? aku pon lupe tapi sedapppp sangat, hahahah!







makan reramai bebulor adalah sangat nikmat :)








beteday girl muncung aje, macam apaknyer, jangan salahkan mamanyer, hahahaha!







mak bapak adalah wajib over eksaited. epy bufday versi jerman, hahaha!







bersilat depan kek ;p








anak aku udah ruper tugu negara kebangsaan. bagus-bagus. majulah sukan untuk taman rapat perdana! hahahah!








perasaanyer mungkin perasan comel tapi muka cam kat dalam paper kosmo je







jangan salahkan aku bile terasa nak jadi beteday girl tua, mungkin pembwakan budak, jangan salahkan aku ;p




















ada 3 org tengah bergayut kat aku. baby dalam perut, zara, lagi sorang amanda, ada kat kaki belah kanan, hahaha!






mak aku suke belakon kaco-kaco ayor





kek beteday






gelap. hitam je. ceh!








mengipas ayam takpe, jangan kipas bos







gambo beteday girl bawah sekali, hehehehe! jangan marah ;p






chenta ati amanda hahaha ;p






papa aku merangkap tok bib tengah perasan comel, hahahha! ;p
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014