Friday, 29 January 2010

SAYA MASIH HINGUSAN


Apa itu Nuffnang?? Itu yang dulu asyik je merepek-repek dalam otak aku nih. Dah setahun aku berblogging, aku masih tak faham apa itu nuffnung. ish...ish...padan muka aku, sapa suh tak amik tau, nggeee ☺


Laki aku tanya," Napa ayang tak letak nuffnang kat blog ayang?"

Izzat officemate aku tanya gak, " Kak Ieda tak letak nuffnang? Nanti boleh dapat duit free," eh...yeke, sape plak manusia nak bagi duit free....masuk toilet pon kene bayo bai..

Ina gak cakap, "Eh, ko tak letak nuffnang ke??"

Oh! Cukup!! Cukup!! Pertanyaan yang membuatkan aku ketat hidung! Ape tuh nuffnag?? Koreng idung skit, kot-kot ilham datang....nuffnang, bunyi macam nama orang thailand jer... Nuffnang....(slang thai..)Lohkong....Padpreekkk....Sawadekappp...ishh...search kat google...urm, jumpe, tak paham! Tapi gatal-gatal nak daftar jugak, ehehe!! Tak paham jugak!!
Tinggalkan dulu lah!


G jenjalan menyibuk nak tambah ilmu kat blog orang lain, ishh...aku nampak




Cute giler banner nih! Cam best plak, tenyeh2...ok, daftar! Best kat sini sebab aku kenal ramai blogger-blogger baru dan otai, banyak benda yang aku belajar kat sini dengan orang baru dan lama :) dan yang paling penting segala persoalan NUFFNANG aku tu terjawab! Thanxxx semua! banyak aku dapat tips-tips untuk menaikkan traffik dan sekutu dengan nyer, hehehe!!!


Start 12 January 2010 ari tu aku baru try pasang Nuffnang kat blog aku ni, memula pelik nape duit tak jalan ek, pastu dapat tips-tips dari otai-otai burger, eh...sorry blogger (ni kes banyak makan otai burger lah! ;p) barulah aku paham, hehehe!!! Alhamdulillah....baru 3minggu aku join nuffnang aku goyang gerudi gak, dah ada RM 4.75, heheh!!! Jangan gelakkan aku ye, aku suke nak kecoh! huhuhu!! Masa nuff aku gerak Jadi seringgit pon aku dah melompat kegembiraan! ahahahaha!! Bukan ape, aku rasa macam segala persoalan aku terjawab selama nih :)

THANXXX SEMUAAA :)


tayang skit walaupon tak seberapa :)



Alahai nuff....setelah setahun baru aku kenal ko! Tak kenal maka tak cinta, ahakxxx!! :)
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014