Wednesday, 16 June 2010

AKU TELAH DI MADUKAN...

Aku masih bercuti tapi cuti kat umah je le minggu ni, hehhehe!! Next week baru terasa nak masuk kerja balik....giler la ko ieda cuti lelama, mesti tension bos aku, wak lu! Ngeh...ngeh...ngeh.. :)



Ape perasaan kamu, kamu, kamu bila baca tajuk entri ini? Terkejut? Gembira? Lompat-lompat tepuk tangan macam en.hijau aku? Hahahaha!! Aku tak kisah dimadukan, amin....



Sabar...sabar semua, sila bawa bertendang. Alah...bermadu selama sebulan je tak pe...tu pasal aku leh tahan lagi, keh..keh...Aku bermadu dengan Cik Fifa World Cup. Cisss....cup A,B, atau C tu aku tak pasti. Yang aku tau sebulan sudah ye abangggg.....hahahhaha!!!



Aku tak kisah pon, dah laki aku minat bola, aku memberi sokongan moral zahir dan batin sepenuhnya, wakakaka!!! Jersi bola sesaja la beli bulan ni, tidur pon kurang.Hari pertama dan kedua perlawanan aku asyik tanya laki aku,

"Abang bola hari ni pukul berapa?"

Masuk hari ketiga aku tanya, laki aku jawab,

"Untuk sekian kali nya abang bagitau ek, bola start 7.30ptg habis 5.00 pagi" laki aku sengih!



Amik ko ieda! Hahahahha!!! Bermadu lah aku selama sebulan, lalallalalala.... :)




Tanda sokongan padu, aku beli gelas pink ni, yeahhhh!!! Pink ni yang aku nak :)



Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014