Friday, 25 June 2010

JANGAN BANGGA JIKA BERJUTA ORANG INGIN KAWAN DENGAN ANDA MELALUI FACEBOOK!

Owh! Sungguh seram! Orang ramai dinasihatkan jangan approve orang tak dikenali dalam facebook tapi budak-budak sekarang lebih bangga jika beribu-ribu teman dalam facebook! Ape ko bajet ko cun sangat dan sampai beribu-ribu kawan dalam benda tu?? Lupekan lah... Aku terima email ni dah lama cuma tak berkesempatan nak share bersama korang.
______________________________________________________________

Read first…

A reminder to those who are on facebook not to give too much of your personal details!! OK this is all in Spanish so I’ll tell the story quick. The girl in the picture posted the nice looking pictures on Facebook and of course she got like a million friend request she accepted all of them. One of the guys started asking her to meet up and I guess to have sex she deny him but since it was Facebook she had put all her info there too so he had her address phone number etc etc so he showed up at her place and then the last 4 pictures tell the story of what happen













40 comments:

  1. ishhh.. besonya tetet dia.. :p

    ReplyDelete
  2. ouchh..memang seram.tu la,benar kata u,da sorg fren list saya..dia add/accept semua org sampai 1000 lebih fren..apakah?dipaham kan,that girl memang bajet cun..

    ReplyDelete
  3. salam..
    bila izrael datang memanggil
    jasad terkujur dI perbaringan..
    wajah yang cantik..rupa yang
    lawa..duit yang banyak..rakan yang
    ramai.. TAK BERGUNA LAGI..

    ReplyDelete
  4. huii..menakutkan lahh..lagipun dia over sgt laa..nasib badan la tuh..tp arap2 kite dijauhkan dari sume tu kan..

    ReplyDelete
  5. scarynya...
    over sgt gak minah tu..

    ReplyDelete
  6. Ya Allah! sbb tu sekarang kite privatekan aje gambar kite.

    pastu, kita approve org yg kite kenal je. adoi.

    ReplyDelete
  7. mule2 nampak gambar yang mantap..haha..
    pastu tetibe..adoiii..ngerinye..

    ReplyDelete
  8. haih duk watpa letak gambaq cenggitu, memang penaya lah haiii..

    SCREAMM !!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  9. Eii..takutnya....moga2 tak jadi pada kita & rakan2 kita

    ReplyDelete
  10. eeeee..seramnya... sbb tu sy tak terlalu tebuka di facebook

    ReplyDelete
  11. mak aih...mati dlm keadaan ngeri....mati kena tembak eh..?

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    MEMOTONG KUKU MENGIKUT SUNNAH

    ReplyDelete
  12. ish. bkn seksi. horror je nampak.

    ReplyDelete
  13. ya la... I pun tak phm kenapa org suka add org tak dikenali.. apa matlamat mereka, kecuali yg mmg bisnes la. Kalau add2 lepas tu senyap..pun I tak phm..apa motif sebenarnya.

    Sungguh sadis tragedi di atas. I ingatkan dia mangsa superimpoe td...melibatkan kematian rupanya.

    ReplyDelete
  14. hishhh...inilah manusia skrg...jenayah boleh berlaku dimana2...
    moralnya~ jgn approve org tak dikenali dlm fesbuk dan jgn letak byk2 detail~

    ReplyDelete
  15. dah penah dpt email ni..ngeri sungguh kan....

    ReplyDelete
  16. betul..dia org minta tang yang melambak tu..akhirnya dia di bunuh dengan kejam..keciannn

    ReplyDelete
  17. seraaamm aku da...isyyy....tobat kejap la aku..nak remove sapa2 yg tak kenal tu..

    ReplyDelete
  18. astagfirullahalazim..

    nauzubillah..

    ReplyDelete
  19. parah2... beringat sebelum kena...

    ReplyDelete
  20. perghhh buah dada dia
    sure org yg bunuh xdpt buah dada tu yg kn bunuh
    adoyaiii...gilakkk

    ReplyDelete
  21. hmmm.... dunia2.... pengajaran... add or approve mane yg kenal je.. hehe

    recent post :
    apabila yahudi mula memperbodohkan kita

    ReplyDelete
  22. ngerinye..

    sib baik sy memilih kawan...yg kenal je approve...mmg tak suka nak berkenalan2 di fb ni...eheheh kalo masih remaja ok la kot...ni dahh tua...(tua ke?)

    ReplyDelete
  23. jakun haku tengok tetek diyer..:)

    ReplyDelete
  24. seramnya...
    jgn terleka dgn laman sosial neh..

    ReplyDelete
  25. uikss...aku pun ngeri nengok gambar ni...persal ek??
    ieda...sila citer sikit...ahkak tak paham omputih...

    ReplyDelete
  26. It took me a long time to search on the web, only your site open up the fully details, bookmarked and thanks again.

    - Kris

    ReplyDelete
  27. Find and pick some good things from you and it helps me to solve a problem, thanks.

    - Henry

    ReplyDelete
  28. adoii terkejut tgok picture tuh! ngerinya, moga kita dijauhkan .aminn

    LATEST ENTRY : Meet Lisa Surihani (Ombak Rindu) at TGV Wangsa Walk

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014