Tuesday, 22 June 2010

TEHA DAH BALIK! AMANDA PENING MEMILIH DANISH ATAU KHALIS!

Khalis & Amanda

Bukan aksi bercinta tapi aksi merebut telepon atok tengah dendang lagu waliband, wakakaka!!




Yeahhh!! Aku tau mengenai blogger melalui dia, dia juga yang ajak aku buat facebook. Dia adik aku, Teha. Dia dulu ada blog tapi dah stop sebab mengandung lagi, tak larat katanya. 1st June lepas Teha selamat tiba di bumi Malaysia. Yeaahhhh!!!!



Aku paling happy! Aku tunggu dia kat KLIA dan rasa cam runtuh je KLIA dengan gelak tawa kami adik beradik sebab happy dapat bersama, hehehhe!! So Amanda ada kawan sekarang tapi boyssss tu yang Amanda kureng sikit, hahahah!! Danish dan Khalis lasak tapi bila depan Amanda dua-dua tu tetiba je jadi gentleman dan macho, wakakaka!!


Aku mintak Khalis kiss aku tapi geleng tapi bila aku kata kiss Amanda, laju je nak kiss, hahahha!! Bila berebut barang, Amanda kalah, sebab dia girl yang lembut, wakakaka!! Tu la Amanda...ko lembut sangat, cuba jadi macam mama ko yang ganas ni, auummmm!!! Wakakakaka!!



Ok, stop sini je, nanti aku nak story pasal kami lagi sebab banyak lagi gambar kami bersama, buat permulaan aku tepek 3 pic ni dulu, hehehee!!! Koya, lalalala :)


Danish & Khalis




kita punya cara. kita punya rasa. from top to toe i lurve u all. ;)
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014