Friday, 11 February 2011

APA ITU HEARTBEAT.MY? BARU PASANG SEJAM DAH DAPAT 8 SEN




Ting! Ting! Jangan gelakkan 8 sen haku, itu boleh buat misscall kat atok aku kat johor sana. Rasanya semua dah tau pasal HeartBeat.my (HB) ni. Aku je yang lambat daftar. Orang lain dah cashout 3 kali aku baru hegeh-heget baca term and condition, miahahahah!



Takpe, bak sang kura-kura dalam perlumbaan arnab dan kura-kura, walau lembab tapi masyuk. Tapi tu 200tahun punyer citer, skang zaman lain pulak. hikssss :) eh, ce korang daftar SINI, pastu pandai-pandai le baca sendiri, miahahaha!

16 comments:

  1. kalau bab2 buat duit ni mmg kena terjah sat lagii

    ReplyDelete
  2. blum tau lg ni. tapi bak kate anisa, kalo bab duit ni mesti kena terjah. mari mari

    ReplyDelete
  3. Dah ramai yang masuk heartbea. Selamat kumpul duit banyak-banyak

    ReplyDelete
  4. cuba pasang berjam2...mau 80 ribu hinggit..pergh!

    ReplyDelete
  5. i dah register under u kut.
    hihihihi.
    :)

    ReplyDelete
  6. kira okeh le sejam 8 sen..akak ni dah 2 minggu xsmpai 20 sen pun..saper nk jawab tu..huhu

    ReplyDelete
  7. I pun dah lama teringin nk pasang, tp nak tunggu dulu dia lepaskan dulu iklan valentine tu... sbb I dislikee.

    ReplyDelete
  8. aku pon baru daftar semalam..hehe..masih lagi ciput income ny...ntah brapa tahun baru blh cashout agaknya..hehe..

    Jom Lawat: Blog Bardboo
    Make Your Own Personalized Gifts Here

    ReplyDelete
  9. salam..
    kalau dengan nuffnang
    goner jadinya ye..?
    hilang tak glitteri?

    ReplyDelete
  10. SAYA DAH DAPAT RM 7 ++. ITUPON KERANA BELIBAJU..:)

    ReplyDelete
  11. ooooo diam2 pegi event Nuffnang eh eh eh...

    ReplyDelete
  12. Salam admin,

    Ada juga saya dengar tentang program ni.Takpe2,lepas ni saya terjah.

    ReplyDelete
  13. jana pendapatan melalui blog http://jutawanvanilacoklat.blogspot.com

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014