Friday, 18 February 2011

RINDU PADA GUCCI!






Si Comel dalam kenangan terindah :)


Peeeps! Rindu kat kucing kesayangan aku, Gucci! Sangat comel kan! Lahir bersama 5 adik beradik yang lain tapi semua mati, Gucci je hidup, beranak dalam bilik aku pada Februari 2007. Tapi sekarang Gucci dah hilang ke mana entah, ikut boipren dia kot, takpe lah..janji berbahagia. Rindu Gucci yang manja! Sob..sob... T_T




*takmo bela kucing dah, bila dia dah tak da, perasaan itu sangat menyakitkan! (sentimental romantika abis pepagi Jumaat ni kan, hahahhaha!)

16 comments:

  1. alolo .. cute nyaaa .

    mata boooolat gitu :)

    ReplyDelete
  2. yunk ..aku igt ko rindu kat handbag gucci ko...hahahah...

    ReplyDelete
  3. comelnya!!!! gucci igtkan beg tadi :p

    ReplyDelete
  4. comelnyaaaaaaaaaaaaa..............

    ReplyDelete
  5. alahai..comelnya Gucci...

    takut org ambik je..sbb Gucci ni lawa...

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    FAIRY TALES

    ReplyDelete
  6. setuju .. baik bela orang yang suka kat kucing kan .. macam saya. eh eh

    ReplyDelete
  7. Apaaa??? Gucci sudah lari ke Lombok?? ;P
    btw, comel nama GUCCI! i loike!

    ReplyDelete
  8. SAYA KATA AWAK MACAM MAK DARA ---> APE SALAHNYA BELA KUCING LAGI.. JAGALAH BEBAIK SUPAYA TIDAK HILANG.. :)

    ReplyDelete
  9. cumill nyer gucci..
    tapi i tak minat kucen huhuhu

    ReplyDelete
  10. gebunya dia....
    beli beg gucci plk lah..hehehe

    ReplyDelete
  11. salam,

    huhuhuuu... ingatkan rindu kat handbag gucci tadi...

    anyway, mmg comel si gucci tu! ko redha je lah gucci perlukan teman idup tu... hehehe

    ReplyDelete
  12. alooooooo comeyyy nyeeeeeeeeee kucing putih gebu gebu tu..

    tamau bela kucing dah bela lah hamster pulak.. senang :) hehe

    ReplyDelete
  13. salam ana nak buat promosi nie,
    Dapat RM100 - RM500 Sehari Dengan Bisnes Segera!
    Dapatkan Laman Web Anda Sendiri & Nikmati Keuntungan 100% Milik Anda.
    Murah hanya rm 49.90
    kalau nak maklumat lanjut sila layari link nie=)
    http://www.dmshop.netii.net/
    tq.100%confirm

    lagi2 promosi kalau nak resepi resepi yang sedap & menarik sila layari link ini
    http://mynoraza-resepiariffbonda.blogspot.com/
    follow sekali pun chumel2 juga =)

    dan juga tutorial letak banner HB dapat gain 1sen per click =) http://splendiferousandleisure.blogspot.com/2011/02/tutorial-letak-heartbeatdapat-4-sen-1.html
    tq

    ReplyDelete
  14. Lepas ini si Gucci akan bawa balik LV :-)

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014