Monday, 14 February 2011

MINI NUFFNANG GATHERING IPOH MALI BEST!

Giler mak dara ngan anak dara eksaited tak hengat nak join segala bagai dengan nuffnang. Aku nak mengagau ke KL tu macam-macam hal lah, sebbek nuffnang datang Ipoh, hahahaa (gelak bangga sebab festaim dapat join ngan Nuffnang). Tempat jatuh lagi dikenang, mane tak kenang, lantai McD Jusco licin, tergelincir ko! Dating pertama dengan nuffnang dan bloggers lain dekat sinun. Hei, walaupon tak berapa ramai, tapi best ok! Banyak tips dan ilmu baru yang dikorek-korek menggunakan kapal koreknimbus2000 limited editian.




Okey, memula sekali Bro Shah memberi penerangan mengenai GPlusMy Club(G+), rasanya semua dah tau tapi aku gatai tangan nak menaip jugak. Ia adalah untuk ahli Glitterati yang sangat aktif, join segala bagai contest, event dan gathering yang dianjurkan oleh Nuffnang. GPlusMy juga sebagai nadi penghubung bagi blogger luar KL.

Muncung-muncung mulut dengar kata-kata yang arif, hehehhe! :)





Meja mula penuh. Mulakan sessi melantun pendapat. Hehehhee!



Budak lelaki 3 orang tu, boys from UTP, aku rasa ramai gegurl yang kenal. Sapa lagi kalo bukan Admiral Hafiz, Hafism dan Faiz.



Last sekali, main aci kejar. Acah aje, main kuiz ala-ala pop kuiz, sebbek aznil takde, kalo tak mesti ecah bertambah girang, miahahaha!


jawapan tulih dalam henpon, ecah sengih-sengih nak mintak jawapan dari Atreyu, cehh...jangan perasan ecah! Hahahha! Bro Shah sedap menginjap jawapan dari peserta lelaki. Malang tidak berbau, kalah betoi aku dan ecah dalam kuiz tu, tu lah ko ecah, aku soh belajar betoi-betoi taknak, kan skang dah kurang lulus, melepas kami t-shirt eksklusip lagi limited dari Nuffnang. So pemenang bagi wakil gegurl :



Soulesscloudy (kerat 2 bleh tak beb? aku nak T_T)




Dan pemenang bagi wakil boboi :

Hafism. Dengan izin, ahkak dan ecah mohon tumpang keglemaran atas kemenang ko jap eh ;p








Gasip hangat - aku nampak orang pakai kasut macam ko lah tadi, hahahaha!





Penutup sessi lepak, minum, gelak, chitchat.



Pukul 3.45 kami semua berkumpul kembali untuk lepak tangok wayang, ok sebab free rembattt aje, miahahahha! Yogi Bear. Cerita menariks, kelakar, memula aku rasa mengatuk sebab dah telan pop corn banyak sangat (iklan wayang sahaja sudah menyebabkan popcorn aku tinggal suku hahaha!) Tapi lama-lama bersemangat nak tengok lebih lanjut sebab Khaizarien dan Ecah gelak suka. Khaizarien so cute lah, peramah gitew, i likeeee! Bro Framestone, cecepat sikit, hehehhe! :)




Atreyu dan tiket wayang eksklusip dari nuffnang :)







Dan sebelum masing-masing membawa haluan. Eh..eh..Bro Framestone pon ado! :)
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014