Wednesday, 16 February 2011

KUASA SEO MENGGANAS?


Heyppp! Muka ketat je hari ni nak pergi kerja, bak kata orang-orang moden, katil kata pergi opis kata mari, ceh! Bajet pepagi nak bersoseh pasal SEO bagai kan, over je aku, alallaa... :)




Sebagai blogger rasanya semua tau pasal SEO. Ada yang selalu terkejar-kejar dan mencari ilmu baru, tips dan maklumat mengenai SEO. Dulu sebelum tukar domain, uisshhh..kemain bagai belog ni korek dalam-dalam ilmu SEO. Seronok! Hasilnya akan nampak, PR pon meningkat. Lepas tu bila tukar pada .com, mula tak ambil kisah. Rugi? Yes beb!!!




Jangan kata even belog ko biasa-biasa personal macam haku, kalau kena keyword bagai dengan tepat dan betul, boleh canak visitor dan pageview. Seminggu lepas belog ni dan mula kaji balik SEO dan belajar lagi. Rasanya buat permulaan, sesiapa yang tak tau, boleh rujuk pada belog Anastasyea. Hebat ko, penulisan dan penerangan yang boleh paham, simple buat permulaan.
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014