Monday, 28 February 2011

APE CERITA NUFFNANG KORANG?

Gempak tak? BE melalak tak berjoget tak henti-henti tak? Ke suam-suam air milo je? MilkDeal? Ada yang tak puas hati?


 Sibuk je aku tanya orang lain punya kan, hahahahah! BE yang ada sudah jatuh ke ME, cepat sungguh, baru seminggu ko, 30 sen je ko! Ada BE macam tak de, jarang menari tari tirana kat belog ni. Sama kes dengan sebulan yang lepas, ada BE pon macam tu gak.


 Mungkin masih awal tahun, sebab tahun lepas macam ni jugak. Rasa nak cashout je beli  beli beli beli ape ek?


*sudah mula bosan, sekian harap mahap.

27 comments:

  1. pendapatan saya setelah 2 tahun berblog .. kalau nak isi minyak kereta pun tak penuh tangki .. hebat tak ?

    ReplyDelete
  2. bosan jugak ni...nunggu cek tak sampai2...arghh tensi

    ReplyDelete
  3. sama2..ada BE, tp ahri ni lgsg xkluar..xkan dh jadi me kot..br jek seminggu..huhu..


    Jom Lawat: Blog Bardboo
    Hadiah Menarik Untuk Yang Tersayang

    ReplyDelete
  4. ok jgk tu 30sen.. lepas la beli gula2..
    zie nyer 17sen dah jadi ME.. :(

    ReplyDelete
  5. Pendapatan Nuffnang Fiz bru jer boleh lepas untuk cashout..dlu da penah cashout..untuk pgetahuan awk,BE skrg diberi bukan mengikut trafik yg tinggi tetapi Nuffnang bagi kepada mereka yang tidak penah merasa BE..klu da merasa,alamak jd mcm BE awk ler..dpt 30sen..huhu..skrg Fiz da memadukan Nuffnang..Alhamdulilah,kencang jer dpt income dgn abg ijau..kehkeh

    ReplyDelete
  6. ha a..rmai yg ngadu pasal x dpt BE ni..mayb nanti dpt sekali bnyk kot..haha..kalau la nuffnang bermurah hati..

    ReplyDelete
  7. tak update sngat psal nuffnang ni.. baru 20 ketoi jer hukhuk huk.. n tak tau BE ke ME ke.. daku tau MC jer lalalaa

    ReplyDelete
  8. rasa nak buat iklan kat belog ajer..lagi kencang..hehehe

    ReplyDelete
  9. saya sudah cashout pendapatan hari ini. Nuffy update pendapatan.. dapat tak sampai rm1 dalam temph sebulan ni. yup! mmg kecewa sbb milkadeal hari2 ada bertepek kat blog, Nuffy mcm iklankan brg tapi x nak bayar.

    bila komplen, dia kasi BE seketul mcm BE kasihan gitu.
    Ini bukan pasal duit ke apa, tapi pasal hak. dia dah menepek milkadeal tu dekat blog kita, menyekat iklan cpa biasa masuk, then bayar kalau ada org klik dan register atau beli baucer. kalau tak menepek milkadeal secara percuma.

    betul ke fahaman saya ni?
    aduhai...

    ReplyDelete
  10. TAKYAH AMIK PORT SANGAT NUFFNANG NI.. BUKAN LEH KAYA PON.. :) ADA ORANG JADI KAYA DENGAN NUFFNANG KE?

    ReplyDelete
  11. nufnag aki x gerak,.haha.. sbb post blog pun mmg x best.. mmbebel pasal personal life je -_-

    ReplyDelete
  12. haah..dah cash out tp x sampai2 cheque eh..nth bila la..dpt nak beli baju baby jer...

    ReplyDelete
  13. dah lama xdapat BE sejak cashout hari tu.
    hihihi.
    orang kasi, kita amek.
    orang tak kasi, kita buat derk jer laa.
    :)

    ReplyDelete
  14. ntahlah.. kot2 dah celebrate umur 4 tahun ni... makin pemurah kot... jgn jadi kedekut... kan kan kan

    ReplyDelete
  15. hentah la camno..kite pon tak reti nak maen nuff ni

    ReplyDelete
  16. Minggu ni dapat 25 sen..buat beli mancis ok lah tu..

    ReplyDelete
  17. dah ada innity, rileks je r.. hehe

    ReplyDelete
  18. saya tak amik port pun pasal nuffnang nie...semoga ianya bertambah heheheeee

    ReplyDelete
  19. akak dah lama majuk ngan NUFF ..
    malasssss

    ReplyDelete
  20. nuffnang aku tak gerak2

    ReplyDelete
  21. Kalau yang trafik tinggi okay lah kalau yang sederhana tidaklah banyak sangat.

    ReplyDelete
  22. sejak berblog selama 2 thn, saye xpenah dpt BE..sedey tul..

    ReplyDelete
  23. selain nuffnang anda boleh cuba clixadx - http://www.clixadx.com

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014