Friday, 25 February 2011

TUTORIAL LETAK IKLAN CHURPCHURP (KECIL COMEL) DI BLOG


Nampak tak macam dekat atas entri aku ni, nampak tak? nampak tak? Kalau tak nampak sah-sah 3 kali Jumaat je lagi ko ni, hikss;p Ada yang tanya, iklan ni tak ganggu cik geli-geli ker? opkos takkk sayang, cik geli-geli bertambah sayang dekat ko sebab churpchurp ni kan ibarat anak angkat cik geligeli. Eh, korang paham tak perumpamaan aku ni, ke aku sorang je paham sendiri? Hahahahhaa! Ikut mungg lah ;p


 Ok, senang aje buat iklan kecik-kecik ni, tapi aku takkan buat tutorial ni, kena bayar lima hengget dulu baru boleh! Hahahahha! Ok, disebab kan malas nak buat tutorial kan, korang boleh rujuk sini aje, sebab aku pon belajar dekat sini, hahahhaha ;p Tepek lelama sikit kat belog kaya sikit, makcik kayooo! Lepas tu suruh le kawan-kawan dunia akhirat korang kelik-kelik, hehehhe! Naik lah earning churpchurp korang yang cam siput tu kan.


 Eh, aku ajar benda jahat ke? Taklah kan, kita sesama kaya, takkan nak kaya sensorang aje nak, selamat mencuba! :)


 p/s: terima kasih buat semua kawan-kawan blogger dunia akhirat kerana ucapan mengandung itu, aku sangat terharu, aku cayammmm korammm! mUahhh (untuk perempuan sahaja) hahahhaha! :)

13 comments:

  1. tak buat lagi churp2 ni..bley try gak ni..

    ReplyDelete
  2. muahah pndainye die cari duit..

    ReplyDelete
  3. kalo dah kaya...jgn lupakan aku!haha

    ReplyDelete
  4. lorrhh xaci ler cayamm kt popuan jer..lelaki pn kna cayam la..kitakn rakan blogger..tunjukkan kasih sayang mu wahai Puan Ieda Al-Habsyi..:)

    ReplyDelete
  5. saya hanya register churp2.. tapi tak buat ape2 pon.. :p

    ReplyDelete
  6. Earning churpchurp saya pun .. sikit bebenor =)

    anastasyea's latest post .. Oahu, Hawaii DiGegarkan Dengan Gempa Bumi

    ReplyDelete
  7. aku pasang lama dah ,then buat kecik2 pulak, nak save load ke blog :)

    ReplyDelete
  8. yaALLAH, ptut la ramai yg duk jenguk tutorial tu, rupa nya akak promote blog niesz ek..thanx so much kak.. :) mmuuuaaahh! akak jg kesihatan elok2 ek..xmau buat keja berat2 tau :)

    ReplyDelete
  9. Anak burung asyik berlapor sahaja kena selalu beri makan

    ReplyDelete
  10. hehee nanti kite tengok situ...mcm best jek ;) tq!

    ReplyDelete
  11. sangat menarik!!... aried dah cuba!! Memang berbaloi dan sebenarnya ada cara khas untuk tingkatkan earning chuprchurp ini!! Mari baca tips tingkatkan earning churpchurp...

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014