Thursday, 16 June 2011

Lampin Sebagai Penadah!







Ceh! Ceh! Ceh! Apakah maksud gambar diatas? Adakah aku menangis disebabkan jumper spender wanita lain dalam kete laki aku? Adakah seseorang melepaskan gas ketawa yang bisa membuatkan aku pengsan? Atau aku nak cover mulut bau kari sebab makan roti canai pagi tadi? Hahhahahahaha! Sengal!



Gua selsema ok! Kene cakap 'Gua' sebab suara pon macam Romli Sirap, ganti eh? Kahkahkah! Bestkan aku (perasan), amik lampin anak sebagai melampinkan hidung yang mengeluarkan air bah berbah bah, hahahahhaha! Mmata berair, hidung berair!

20 comments:

  1. ahahah..ni2..tangan mama nampak berisi..

    ReplyDelete
  2. kahkahkah... kita plg xsuka selsema...trus rase mcm nk demam kan...

    ReplyDelete
  3. ksiannye..selseme yeee...musim skrang kan ida..ank intan pun same..
    intan ingt tahan nak muntah tadi.. ;)

    ReplyDelete
  4. adoyaiii...binik sape lah neh
    agak2 lampin tu udah basuh ke belom eh...lalalalala

    ReplyDelete
  5. ko pinjam lampin amanda yeh..basoh berseh2 yeh...

    =P

    ReplyDelete
  6. Tadah selsema rupanya ☺☺☺. Get well soon.

    nampak berisi jari jemari.

    ReplyDelete
  7. kretip seketika..guna apa yg ada janji bersih..idea=ieda...gud!

    ReplyDelete
  8. mak aii .. bior betui, sib baik x tadah guna beldi ..

    ReplyDelete
  9. wakaka pernah ker jumpa panties kat dlm keta husband? next time klu jadi mcam ni pg beli panadol soluble dua bijik masuk dlm satu botol mineral water 500ml lepas tu minum gerenti berhenti pengaliran air tu...

    ReplyDelete
  10. lampin pun lampin la kan...janji boleh sental.. :)

    ReplyDelete
  11. ehehe xpe guna lampin....lampin2 anak2 skrg tak mcm anak2 org dulu, sbb org skrg ni pakai lampin pakai buang..lampin gitu buat alas2 je..org dulu2 lain....mmg terang2 guna lampin tu tuk melampin anak...

    ReplyDelete
  12. eh..kak sumi biasa pakai lampin anak2..

    sebab senang pakai lampin... mudah basuh dan mudah serap air...

    kekadang pakai lampin untuk keringkan rambut... cepat dan senang..hik3

    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  13. haha~ maera lum ade lampin anak lagi..biase2 pakai tuala aje..hihi~

    ReplyDelete
  14. fokus kt jari bulat2..heheheh

    ReplyDelete
  15. hahahaha!!over ko..jumpa spender dalam laki.haha

    ReplyDelete
  16. Kalau lekat dengan Daipers okay juga tuh :-)

    ReplyDelete
  17. g klinik la...dpt MC leh rehat kt rumah... :)

    ReplyDelete
  18. sekarang mmg musim demam kak. banyakkan minum air suam :)

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014