Monday, 13 June 2011

Official T-Shirt Kumpulan Jambu

Ape pon tak boleh! Ape pon tak boleh! Bila ngamuk sekarang ni cakap macam tu, nak mengamuks pon tak jadi hahahahahhaha!



Sibuk je sekarang nak cari t-shirt Jambu, rasa macam comel je bila pakai macam Yus dan Tauke, kahkahkah!!! Ok, ok, sangat mengarut! Suka warna pink ala-ala gegurl gitew aauuuuwww!!! Heeheheheh!


Cari punya cari jumpe dekat sini. Macam kurang menarik. Suka yang Yus pakai yang kaler pink pastu ada gambar crown, tapi ok lah dari takde kan :)


Kaler Hitam






ni pulak PINK! :)



22 comments:

  1. hahaha mmg kiut arrr jambu ni..hiks..

    ReplyDelete
  2. cam tak lawa je. yg diorang pakai lagi lawa2.

    ReplyDelete
  3. xleh dapat free ker
    upah naik pentas minggu ke 3 dlu...ehehheheee

    ReplyDelete
  4. comel ajer :) tapi me minat jozan ! hahahaha

    ReplyDelete
  5. heheheh lawak je dia nye slogan

    ReplyDelete
  6. hahahaha
    betul la tu...
    biar muka legend janji hati mau kuit...suke3x...

    ReplyDelete
  7. haha shuke2 belanja la kak

    ReplyDelete
  8. haha kelab kipas jambu jugak ek?..
    cantik la...PCL tak seswai pakai..bg kat mamadiana je lah....huhuh.

    aperr pon tak bleh !

    ReplyDelete
  9. Minat tapi den x vote.. :)

    ReplyDelete
  10. den pon peminat setia si pinky neh!!!

    ReplyDelete
  11. cutenya baju2 tu....JAMBU memang BEST!!

    ReplyDelete
  12. eekkeke cute je dik .. kalau ieda pakai sure bukan cute tapi JAMBU ! ekekkeke

    ReplyDelete
  13. waaahhh..sgt teruje tgk baju nih..memang jambuuu

    ReplyDelete
  14. ape pon tak boleh! ape pon tak boleh....


    ehehehe mmg tak bleh blah si jambu ni

    ReplyDelete
  15. x de sejarah lagi aku pakai baju pink..colour lain x de ke..

    ReplyDelete
  16. Boleh ker mak buyung hendak pakai t-shirt sendat :-)

    ReplyDelete
  17. hak3! boleh la tu~ tapi kan kenape jambu ek?ape yang dilambangkan dengan jambu tu? eceh dia punya wording yang xbleh tahan tu~ muke legend tapi hati jambu..aduhai~

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014