Thursday, 4 November 2010

ANI SUP UTARA TERANGKAT

Ani Sup Utara. Eh, nama baru aku bukan Ani ek, kang terkonpius pulak korang. Ini nama kedai makan. Ekekekkek! Ekceli, aku tengok ramai rakan blogger buat entri makan pasal Ani Sup Utara. Geram betoi aku tengok gambo yang ditepek-tepek pon vas vas belako.



Dan disebabkan terhasut oleh nafsu makan sangat lah kuat, aku dan member-member pon menghanyutkan nafsu makan kami Ani Sup Utara. Ee..geli pulak aku ayat ni, hahahhaha!


Aku cakap, "Haa..cepat masuk muka, nak masuk belog ni (konon macam best)," hehhehe! Amik ko sekali gelapp daa...Kesian korang, takpe janji perkataan 'Ani Sup Utara' tu lebih jelas dari muka korang yang comei tuuu, hehehehhehe! Tak tahan siap ada sign "LIKE" gitew, hahahahhaha!



Segala semua jenis sup ada, jangan ko mintak sup yang pelik-pelik sudah. Enviroment pon best. Menu special hari tu adalah Nasi Ayam, Nasi Lemak dan Roti Bakar katanya..kata dialah, bukan aku tau. Tapi servis ada lembab sikit sebab aku tengok macam kurang pekerja. Bro tu yang amik order, bro tu gak yang serve, bro tu jugak lah cashier. Mau terkangkang jugak la. Tapi aku tak heran sangat sebab food aku sampai dulu, hahahahahhaa!


Aku makan Soto dan minum air Bandung, wah! Terasa betul sampai ke negeri Bandung, sedappp! Soto dia sedapppp,nak sedap lagi ko letak cilikicap 5 mangkuk, eh 5 sudu je. Kang bebanyak pulak mau tercirit time tu gak. tapi aku suka pedas, barulah ada kick (dengan kaki-kaki pon naik sekali)! Heeheh! :)


Minggu ni kalau waktu lunch, makan banyak betoi. Kesian perut aku, hahhhahahaa! :)
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014