Monday, 8 November 2010

ARTIS INDONESIA YANG LUPA CUKUR KETEK




Hahahahahahahhahaha! Apakah itu 'ketek'? Mungkin dia nak taip 'ketiak' atau mungkin ini slang orang seberang sebut 'ketiak'. Lucu pon ade, sape lah yang google ni wehhhhhhhh? Ngaku cepattt, cepat bisik kat aku, janji aku tak bagi tau orang lain, hahahahhahaha! :)





Woit, kat blog aku banyak 18sx ke? Oh tidak! :)




23 comments:

  1. agaknyer sape laa punyer kije...mende camtu pn nk carik kan..

    ReplyDelete
  2. hahahahahhaha x der idea lah nie .. dikk nieee :))

    ReplyDelete
  3. keh keh keh..

    tak de ke mende lain yg nak di google kan.. ishhh

    ReplyDelete
  4. Adess.. curlast.. gitu..

    Isskk sapa laa..tak cukur ketek tuh yer heheheh.. tak leh bayangkan..laa.. hehehehe

    ReplyDelete
  5. agagaggag..lawokla....:0

    ala..kalo bnyak pon...no hal punyola...=p

    ReplyDelete
  6. hhehe...sekali tersilap search daa...mana ada 18sx kat sini..semua 18PL...hehehhee

    ReplyDelete
  7. waka waka eeeee...hahahahahaha...itupun org search kat blog ko...adeh..

    ReplyDelete
  8. hahahaha...xde yg nk ngaku ke...?

    xpe la...biar sy ngaku je la boleh..? hehee.. ;P

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    HAPPY 2ND ANNIVERSARY

    ReplyDelete
  9. salam...
    ha ha...ketiak sapa
    la agaknya berbulu lebat
    tu yekkk..yarhhhhg..geli
    you..he he

    ReplyDelete
  10. oit..kelako sey...byk betul 18 sx kat situ...hehehe

    ReplyDelete
  11. Ketek?..bunyi macam kretek jer..

    ReplyDelete
  12. wow memang pelik2 betul org search masuk kat sini ya

    ReplyDelete
  13. tu yg dok muskil perkataan ketek tu..baru 1st time dengar hehe

    ReplyDelete
  14. keyword panas semua tuh.. apa yang dicari ketiak tuh.. hush2..

    ReplyDelete
  15. musykil gak nih... apa yang sebenarnya yang dicari... pasal jumpa kat sini pulak eh...

    ReplyDelete
  16. hang pya dah cukur kahkahkahhh

    ReplyDelete
  17. kih3..ketek means ketiak..siyes baru tau :)

    ReplyDelete
  18. salam akak...

    ke salah tulis jer tu?

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014