Tuesday, 2 November 2010

TEKA CEPAT! TOPUP RM 10 UNTUK KAMU!

Wehhhhhh, ni nak heboh sekampung cek nuffnang pertama aku dah sampaiiiiiiiii! Hahahhahahaha! Poyo jekan,kan,kan. Aku sampai umah semalm, tengok peti surat, dah ada cek ni. Hari hujan kan, basah sikit tepi tu tapi mujur yang kat dalam tu tak kene, yang dalam tu yang penting! Hehehehhe!






Haa...semua orang nak tayangkan, aku pon nak jugak! Nilai tu walaupon 'sedang-sedang' aje tapi aku totap hepi. Mane taknyer, tangan ni gateiii betoi nak picit butang cashout tu, kang takut peram lama-lama kene futung pulak, haa...sapa mau jawab?? aku terkedu aje lah.



Disebabkan November ni dah ala-ala winter sonata versi malaysia kan, hati aku pon sejuk. Dengan kesejukan ini, aku dengan hati berbentuk 'love' nak bagi korang top up RM10 kat koranggggg. Eh, ok la tu seploh hengget, diman(cam nama indon) pulak, hehehhe! Ikhlas ni, ikhlas ni!! Tengok muka suci aku ni tengah ikhlas :)



Haaa.....ape lagi, korang TEKA BERAPA HARGA KERONSANG INI. Ini keronsang standard yang sepasang (apsal ayat aku nalla punya?). So yang gegurl mesti tau kan, kalo yang boboi ni tak tau, teka ajeeelah. Tak pon tanya la mak ke, aweks ke, kakak korang ke, nenek ke..eh, jangan memain,nenek skang vouge tau, ape kita belum pakai dia dah pakai dah! Hehehheh!


Ok, teka. Klu dia adalah : Harga Tak Masuk Akal. Maybe murah, maybe mahal dari harga biasa.


Hari Khamis aku bagi tau jawapan. Jam tu gak aku masukkan topup untuk kamu.


Jawapan tulis aje kat komen untuk entry ini. Siapa yang tiada blog, boleh tulis jawapan kamu di Facebook page blog ini.


*Adik beradik dan sedara mara tak layak join, sebab dah tau harga, hahahahhahahahhaha! ;p Takpe nanti aku belanja eskrim "mat kool mat kool kawan ku! Marilah ikut mat kool!" Hahhahahahha!
Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014