Tuesday, 2 November 2010

TEKA CEPAT! TOPUP RM 10 UNTUK KAMU!

Wehhhhhh, ni nak heboh sekampung cek nuffnang pertama aku dah sampaiiiiiiiii! Hahahhahahaha! Poyo jekan,kan,kan. Aku sampai umah semalm, tengok peti surat, dah ada cek ni. Hari hujan kan, basah sikit tepi tu tapi mujur yang kat dalam tu tak kene, yang dalam tu yang penting! Hehehehhe!






Haa...semua orang nak tayangkan, aku pon nak jugak! Nilai tu walaupon 'sedang-sedang' aje tapi aku totap hepi. Mane taknyer, tangan ni gateiii betoi nak picit butang cashout tu, kang takut peram lama-lama kene futung pulak, haa...sapa mau jawab?? aku terkedu aje lah.



Disebabkan November ni dah ala-ala winter sonata versi malaysia kan, hati aku pon sejuk. Dengan kesejukan ini, aku dengan hati berbentuk 'love' nak bagi korang top up RM10 kat koranggggg. Eh, ok la tu seploh hengget, diman(cam nama indon) pulak, hehehhe! Ikhlas ni, ikhlas ni!! Tengok muka suci aku ni tengah ikhlas :)



Haaa.....ape lagi, korang TEKA BERAPA HARGA KERONSANG INI. Ini keronsang standard yang sepasang (apsal ayat aku nalla punya?). So yang gegurl mesti tau kan, kalo yang boboi ni tak tau, teka ajeeelah. Tak pon tanya la mak ke, aweks ke, kakak korang ke, nenek ke..eh, jangan memain,nenek skang vouge tau, ape kita belum pakai dia dah pakai dah! Hehehheh!


Ok, teka. Klu dia adalah : Harga Tak Masuk Akal. Maybe murah, maybe mahal dari harga biasa.


Hari Khamis aku bagi tau jawapan. Jam tu gak aku masukkan topup untuk kamu.


Jawapan tulis aje kat komen untuk entry ini. Siapa yang tiada blog, boleh tulis jawapan kamu di Facebook page blog ini.


*Adik beradik dan sedara mara tak layak join, sebab dah tau harga, hahahahhahahahhaha! ;p Takpe nanti aku belanja eskrim "mat kool mat kool kawan ku! Marilah ikut mat kool!" Hahhahahahha!

38 comments:

  1. rm 20 ? hik hik

    x tau laa jwpn sbnr .. lain tmpt lain harga

    ReplyDelete
  2. nak teka....

    rm8 kot..hahha~

    ReplyDelete
  3. sepuloh hinggit kut ida :)

    ReplyDelete
  4. wahhh dh dpt eh cek tu..huwaaaaaaa mn el pya x smpi agaknye posmen takut ujan takkkkkkkk kahhhhhhhhhh

    nak teka rege RM12.90

    ReplyDelete
  5. RM10....ok sila topup sekarang! hahaha

    ReplyDelete
  6. saya teka ek..
    RM10.90

    hehehe =)

    ReplyDelete
  7. hurmm
    akak takmo teka la...
    sebab akak takut menang, rugilah topup rm10 tu...akak pakai pascabayar...hehehe

    ReplyDelete
  8. walaupon aku pakai postpaid, tp aku tetap nak teka.

    RM 59.90 yeah betul...!!!

    p/s : ieda, aku dah tukar Url dari intankuterpilih79.blogspot.com ke intankuterpilih.com. nanti update bloglist ko ek.. hehehe

    ReplyDelete
  9. satu 3 ringgit
    2 5 ringgit
    beli 3 dapat 3 ~~"

    ReplyDelete
  10. sy rasa....RM 4.90 .... ;)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    ALLAH SENTIASA BERSAMA KAMU

    ReplyDelete
  11. nk harga borong ke harga kedai...

    RM12 kot

    Regard,
    BroFramestone Blog
    @ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

    ReplyDelete
  12. lime hengget setengah... kan? kan? heheehe

    ReplyDelete
  13. salam
    tahniah dapat cek nuff..
    janji duit kan..?
    rega kronsang tu..


    RM 4.99

    ReplyDelete
  14. tahniah dpt cek nuf..rs2nye kerongsang tu rm7 kot...hehehe

    ReplyDelete
  15. Koi teka ye Mak engku ....RM29.90..heh heh bak top up RM10..

    ReplyDelete
  16. wah, import hong kong ke ni? rasanya dalam RM50 kot hehehe

    ReplyDelete
  17. nak try teka jugak... RM15 :)

    ReplyDelete
  18. Berapa besar saiz dia sebenar eh ?

    Tekaan aku : RM25

    ReplyDelete
  19. tiga henggit ja (rm3), Ieda Al-habsyi manabole pakai brg mehey2...wakaka jgn mara no...mcm artis2kita julian ja bkn habib jwe..

    ReplyDelete
  20. hehe telor teke harge telor..sepapan 9rggt..

    so keronsang tu harge die 9hinggit hahaha

    ReplyDelete
  21. oooo.. keronsang nie.. tau harga.. senang jer.. cuma, itulah.. kedai aritue,dia jual sebiji macam nie, tapi rege dia tak tulih.. jadi tak beli.. tak beli, jadi tak tawla harganya.. namun,dengan yakinnya sy teka.. RM 14.99 sen tunai.. hohoho..

    ReplyDelete
  22. bestnya dapat duit...lisa nyer nuffnang lom la naik2..dok la di takuk tu..tapi sikit lagi nak RM50..baru nak blogging..biasa la...ni yang kena gigih nih...

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014