Thursday, 11 November 2010

LIP LAP LIP LAP ANAK MAMU


Bruppp..kenyang lunch? Haah, aku pon kenyang, kenyang makan pensil, pen, pemadam kat opis ni, nak sedap lagi tambah sikit kertas warna-warni, ibarat keropok moni (sebut dengan nada macam dalam iklan). Nak siapkan semua kerja sebelum nak cuti nak balik ke Besut sempena Raya Aidil Adha next week. Hehheheheheeh :)



Eh, korang nampak tak blink-blink kat sebelah denunnnnn? Comel tak? Comel tak? Kompom bukan aku yang buat seniri, heheheh! Berminat tak? Aku amik dekat belog Bro Jaz, so kalo ada sesape yang berkenan, boleh la ke myjazmanie.com. Dengan berbesar hatinya Bro Jaz nak share ngan kitak kamik semua. Aku suka tang blink-blink tu, lip lap lip lap anak mamu! Hahahhahaha!


*Selamat Hari Raya Aidil Adha*

:)








16 comments:

  1. kita pun dah ambil td..n letak di position yg sama pulak mcm ieda..huhu, nway thn nie korban apa? ;)

    ReplyDelete
  2. wow..blig-blig u..
    slmt mymbut aidiladha jgk =)

    ReplyDelete
  3. serius comell... liplappp lip lapp gitu kan..

    ReplyDelete
  4. nak balik Besut yeh!.. ena tak raya kat kg la tahun nie.. sob sob sob..

    ReplyDelete
  5. macam pernah ku nampak banner tu...hehehe

    ReplyDelete
  6. a'ah..cantik lah!

    wah, dh nk bercuti ek? selamat bercuti lah ye..

    ReplyDelete
  7. cantik2,...jom raya manjung ieda!

    ReplyDelete
  8. cantik-cantik.. selamat hari raya aidil adha juga..

    wahhh, balik besut, meriah la raye nntiii... =D

    ReplyDelete
  9. wah balik besut ek...selamat berangkat dan selamat hari raya jugak :D

    ReplyDelete
  10. meriahnye lip lap lip lap tu
    nice!!
    baru ada feel nak raya! hehe

    ReplyDelete
  11. cepat la pulak ucap hari raya... dah cuti ke hape ?

    ReplyDelete
  12. cantik.. tambah berseri dgn lip lap lip lap... Selamat hari raya aildil Adha

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana ketip-ketip jari korang kat sini untuk komen, jap lagi komen lagi eh..ada lagi..ada..betoi..wa talak tipuu wooo..hahahah!

Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014