Thursday, 11 November 2010

LIP LAP LIP LAP ANAK MAMU


Bruppp..kenyang lunch? Haah, aku pon kenyang, kenyang makan pensil, pen, pemadam kat opis ni, nak sedap lagi tambah sikit kertas warna-warni, ibarat keropok moni (sebut dengan nada macam dalam iklan). Nak siapkan semua kerja sebelum nak cuti nak balik ke Besut sempena Raya Aidil Adha next week. Hehheheheheeh :)



Eh, korang nampak tak blink-blink kat sebelah denunnnnn? Comel tak? Comel tak? Kompom bukan aku yang buat seniri, heheheh! Berminat tak? Aku amik dekat belog Bro Jaz, so kalo ada sesape yang berkenan, boleh la ke myjazmanie.com. Dengan berbesar hatinya Bro Jaz nak share ngan kitak kamik semua. Aku suka tang blink-blink tu, lip lap lip lap anak mamu! Hahahhahaha!


*Selamat Hari Raya Aidil Adha*

:)








Optimized using automated SEO Tools by MY SEO Tool.
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio 2014